Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Телец
  Началото на месеца ще ви изкуши с някакви приятни покупки или перспективи в бизнеса. Можете да си позволите известен риск, дори ако обикновено не постъпвате по този начин.
   Практически целият септември е благоприятен за подобряване на условията за работа, получаване на нови доходи и високи оценки за вашата дейност.
   В средата на месеца са възможни непланирани разходи, които ще ви накарат да се ограничите финансово.
   След 20 септември настъпва благоприятен период на стабилност и увереност в своето положение.
   Всички ваши намерения няма да срещат съпротива, а в края на месеца ще съумеете да приобщите към своите планове нова група помощници, сред които ще намерите нови приятели и дори фенове.
   Вие ще трябва да проявите повишена активност, да не се страхувате от конкуренция и сравнение с други хора.
   Ще бъде добре по-често да посещавате различни изложби и публични места, да не се стеснявате, да сте по-напористи в поведението си. Около 25-ти септември вероятно ще сте излишно непрактични, а в края на месеца ще трябва внимателно да си изясните и сложите в ред всички лични проблеми.

   През този месец Телците ще проявят максимална активност в работата си. Периодът е много подходящ за стриктно и внимателно изпълнение на своите задължения.
   Месецът е подходящ както за интелектуална, така и за физическа работа.
   През септември вие също така ще можете да установите добри отношения със своите колеги и с подчинените си. Не е изключен и флирт на работното място.
   Септември ще се окаже ползотворен и за Телците, които искат да получат нови знания.
   Периодът е прекрасно време за начало на обучение, посещаване на курсове или обмен на опит с колеги от други фирми или организации. Не се препоръчват седмични или краткосрочни курсове. По-доброто решение е да се подходи към придобиването на нови знания и нов опит отговорно и основателно.