Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Водолей
 За двата последни знака, Водолей и Риби, август ще стане в известен смисъл някакъв повратен момент.

През целия месец Водолеите ще се чувстват много комфортно, решавайки основно своите духовни и творчески задачи. По-голяма активност за вас не се предвижда, много дела и проекти ще останат в предварителен стадий.
   След 10 август вие ще се отнасяте по-внимателно към своя имидж и ще съумеете да установите добри отношения с шефове и други важни личности. Едва краят на месеца, след 17-ти може да накара Водолеите да концентрират волята си, за да се въздържат от глупави и безотговорни постъпки. През този период се старайте да се контролирате, за да не подведете никого.
   Вие сте един от четирите знака, върху които скупчването на планетите в края на лятото ще повлияе най-сериозно. В някакъв момент вероятните трудности могат дори да ви отчаят, но в действителност това е времето за активна промяна на ситуацията. Ще ви се наложи да вземете най-важното решение относно по-нататъшната си кариера. Ще бъде важно да отделите кое е най-важно и действително важно за вас, а кое не е. Този избор може да предопредели вашия живот за много години напред в бъдещето.
   Този месец за много от вас може да стане немалко изпитание на издръжливост. Стабилността в живота ви може рязко да се наруши, което ще поиска от вас като минимум да проявите силен характер, а като максимум да се решите на големи промени в професионален план.
   Сега повече или по-малко присъщите на Водолеите индивидуализъм и неформалност ще отстъпят място на търсенето на достойна цел, заради която да си струва да се работи с пълно натоварване и да се каже после: ето, дадох всичко от себе си, направих и невъзможното! Това обаче е само началото на процеса, а през август като цяло няма да имате време за размисли.
   Огромният поток от сериозни ангажименти, контакти, срещи ще ви застави да работите с повишена интензивност, обръщайки внимание не на количеството, а на качеството. Всичко това може да предизвика решителни промени във вашия имидж. По тази причина личните ви отношения могат да се променят до неузнаваемост.