Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Стрелец
За съжаление този месец няма да оправдае много от очакванията ви, особено ако те касаят ярки и видими постижения. Затова пък хората от творческите и духовни области могат да усетят подем и възможности за самореализация.

   Първата десетдневка на месеца ще бъде особено напрегната и неласкава в смисъл на отплата за положените усилия. Изпитанията и неблагоприятните обстоятелства ще ви заставят да пребивававте в състояние на нервно и физическо претоварване. За щастие, втората част на месеца се очаква да бъде по-спокойна, а след 23-24-ти вие бързо ще можете да пренастроите работата си и да започнете да вървите към новите си цели. Изобщо доста Стрелци в края на септември – началото на октомври, когато техният небесен покровител Юпитер ще стане един от главните актьори на звездната сцена, ще могат да си отпуснат душата.
   Възможно е да ви се струпат някакви нови задължения или дори нова работа, които за две-три седмици да ви вържат на едно място и да ограничат контактите и свободното ви време. По-добре е сами да се захванете с тази работа, тогава ще можете да обърнете внимание поне на себе си.
   Месецът обещава да бъде доста весел и богат на събития. Ако не е много спешно, по-добре ще бъде да оставите сериозните действия за края на месеца и за месец септември, и да си починете. Затова пък ще можете отново да организирате своето работно място, да се сдобиете с нови инструменти за по-ефективна и удобна работа или да си уредите екзотична отпуска в далечни места, които ще помните дълго.
   Август носи на Стрелеца събития в два различни плана. От една страна, вероятно ще се задълбочи ситуацията с кредити и дългове. Ще ви се наложи да се борите с всички сили за парите си, а всеки заем или връщане на дълг ще ви коства много.
   На фона на тези чисто финансови усложнения много други неща особено в областта на образованието, пътешествията и международните контакти ще се получават учудващо леко. Животът ще позволи на много Стрелци да се занимават с най-интересни дейности – такива, каквито са им достъпни, но може да се добавят и нови увлечения.
   Всичко ще протича много активно, весело и интересно. Наистина, заради това е възможно да се направят и много пропуски в работата, но вашият оптимизъм и шансове със сигурност ще надвият всички дребни грешки. Успешни обещават да бъдат всякакви пътешествия и работа в областта на рекламата, образованието и юридическите услуги. В края на месеца са възможни известни здравословни проблеми, разминавания и неразбиране с близките.