Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Везни
Включително до последната седмица на август Везните ще живеят достатъчно спокойно и равномерно. В известна степен ще сте в състояние да теглите чертата за равносметка на тази година и да обмислите своите планове за бъдещето.

   Сериозните промени ще започнат след 10-ти, когато непоносимата лекота на битието ще се превърне в обичаен живот с напълно определени задължения пред околните. Много сили ще започне да отнема ситуацията у дома или здравословните въпроси. Ще се наложи да отделяте повече време на родителите и по-възрастните близки.
   Краят на месеца ще ви подложи на изпитание чрез поредица съблазни за бързи и лесни печалби. Увлечени от този процес, може да загубите много пари. Контролирайте се и всичко ще бъде наред.
   Необходимо е съзнателно да тръгнете по пътя на някакви промени в делови план и по отношение на доходите ви. Дошло е време да преосмислите ценностите, които ви мотивират във всекидневния живот.
   Възможно е да започнете да изразходвате повече сили за подкрепа на околните или да започнете да развивате своите таланти, да усвоявате нови умения, да оказвате подкрепа на децата си. Месецът може да донесе много ярки впечатления, изблици на нова и стара дружба, прекрасни любовни отношения. Вие може да станете център на всеобща любов и обществен живот, защото от вашите оценки и действия могат да зависят доста от хората, които ви заобикалят.
   Вие ще бъдете едно островче на щастие и благополучие през по-голямата част от месеца. Няколко фактора едновременно ще въздействат върху вашия зодиакален знак, позволявайки ви да се наслаждавате на живота и да решавате задачите си без видими усилия. Този месец би следвало значително да подобри външния ви вид благодарение комфорта на околните условия, на нови красиви придобивки и дори подаръци.
   Но за да се прояви късметът ви наистина в пълната си сила, много е важно през този месец да се стегнете и да работите на високи обороти. Тогава ще можете да създадете добра основа за есента, още повече че сега в личните си контакти можете да решите много въпроси само с личното си обаяние. В края на месеца заболяване или някакви други причини могат да понижат вашата активност.