Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Дева
През тази година Девите ще почувстват приближаването на своя знак по-рано, още от 1 август може да ви затрупат някакви неочаквани новини, които да ви накарат вместо да си почивате, да работите с всички сили, с глава и ръце. 

   След 10-ти за много от Девите може рязко да се променят стимулите и целите, много стари проблеми ще престанат да ви вълнуват. В средата на месеца ритъмът на живот на Девите видимо ще се успокои, обещавайки много суетня, дребни дейности и промени, касаещи работата ви. След 11-ти обаче ще се появи подкрепа във вид на неочакван късмет или ново увлечение. Благодарение на това вие ще съумеете да се почувствате по-свободно и уверено, включително и в материален план.      Около 17-24 се постарайте да не провокирате конфликти и да не решавате проблемите си силово, тъй като аварийността на всички нива е повишена. 
   Този месец, както и цялата година чак до следващия ви рожден ден вие сигурно ще помните дълго. Настъпва време за най-важните промени и решения в живота ви. Това може да бъде брак, промяна на работното ви място или местожителството, голям ремонт, а при някои – всичко това едноврмеменно. Вашият живот сега зависи най-вече от вашите собствени действия. Не си струва да се боите от наистина големите промени, тъй като просто времето за тях е настъпило, макар че много е възможно, основните неща да се случат заедно с рождения ви ден.
   За вас този месец е двойнствен, но като цяло това е период на спокойствие, почивка и трупане на сили пред рождения ден. Не планирайте големи трудови подвизи, старайте се да не се претоварвате с извънредни ангажименти. 
   По-добре се заемете със себе си, със своя външен вид, порадвайте се на придобивките – бижута и хубави дрехи. Сега виталността ви е понижена, затова е необходимо внимателно да се погрижите за здравето си. 
   Периодът 19-24 август можа да бъде особено неприятен заради някакви стресови обстоятелства. По същата причина на работното ви място вероятно не всичко ще се получи както сте свикнали. Затова пък у дома ще можете да срещнете подкрепа и да намерите източник за възстановяване на силите. В края на месеца вие ще усетите и подкрепата на своя зодиакален знак, макар че някои Деви ще имат безпокойства, свързани с живота у дома или с родителите.