Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Лъв
 Този месец не ви обещава да бъде за вас приятна разходка. А имайки предвид и вашата склонност да сте силно зависими от ситуацията на работното си място, август вероятно ще ви накара да се разтревожите. Рожденият ден винаги означава известен спад и временно затишие, в течение на което ние се възстановяваме и натрупваме нов потенциал.

   Втората половина на август ще сложи край на относителната свобода, която имаха Лъвовете в последно време. Графикът ви ще се уплътни, а на някои Лъвове животът ще поднесе цяла поредица изпитания, особено на 23 или 27 август. Ако обаче контролирате своята склонност да пилеете и харчите средства без мярка, няма да имате особени проблеми.
   Най-важният месец за кариерата, за общ напредък в живота, за подобряване на имиджа, с възможност да ви обърнат внимание. Постарайте се да използвате всички шансове, всички предложения, които се появят. Действайте напористо и решително, без да нарушавате общите правила на играта. Работата може да поиска от вас немалки жертви и промени в семейния и личния ви живот. Не се страхувайте от това, вашият собствен успех сега е по-важен от всичко останало.
   Вашият месец обещава да премине в относителна активност. Ще бъдете в центъра на заслужено внимание, благодарение на активността си, лидерските си способности и умението да решавате всякакви проблеми.
   На моменти ще се наложи да действате в условията на неразбиране или на открит конфликт, но вашата увереност от това няма да пострада. Ако с вас не желаят да си сътрудничат, вие винаги можете да се пренасочите към някакви индивидуални проекти.
   Няма да е зле да си спомните и за своята спортна форма. Макар че животът ускорява темпа си и ще ви се наложи и на вас да потичате. В края на месеца настроението ви ще се повиши и много Лъвове ще получат подаръци или ще поискат да се поглезят с красиви придобивки.