Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Телец
 Месецът обещава да бъде достатъчно весел. Вие ще имате много различни възможности, и изобщо много от нещата ви ще се получат добре, възможни са неочаквани и приятни подаръци.

   След 10-ти напрегнатият житейски график ще се смени с по-свободен и психологически по-поносим. Вие може да се заемете с някаква нова интелектуална дейност или да започнете обучение в някаква нова за вас област.
   Краят на месеца ще дойде с неувереност и неопределеност поради различни стресови ситуации. Старайте се да не бързате и да не се поддавате на чувствата си, иначе може да разрушите своето положение със собствените си ръце.
   Месецът ще бъде активен, но не в най-важните сфери в живота. Вие може да се обучавате, да пътешествате, да завързвате нови познанства и контакти, да откривате нови области за себе си. Старайте се да подготвите почвата за бъдещето, като анализирате изминалите месеци, укрепите здравето си и приключите всичко онова, което не сте успявали да завършите в последно време. Възможно е някому да потрябва вашата помощ, не се стеснявайте да поемете и второстепенни роли…
   След относително спокойния юли, август ще изпълни вашия живот със значително напрежение. Ще проявите висока борбена нагласа, силни амбиции, нежелание за компромиси и съобразяване с чуждото мнение.
   Постарайте се да превърнете потенциалните си „врагове“ в съюзници, в противен случай е възможно целият свят да се опълчи срещу вас, създавайки ви при това достатъчен стрес, пагубен за здравето. Във всички ваши дейности е възможно да се появят проблеми с подкрепата, дори ако ви е била обещана такава. Затова е желателно да избягвате важни разговори с началници или други влиятелни лица.
   Постарайте се да не давате обещания в крачка, докато не се убедите, че те са наистина изгодни за вас. В такъв случай август може да ви донесе нелоши резултати, въпреки че част от вашите лични и семейни отношения ще преживеят моменти на остри изпитания.