Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Овен
 В началото на месеца Овните ще бъдат погълнати от своята работа. Вашата самоотверженост ще намери подкрепа сред колеги и ще бъде забелязана от ръководството. Но по-важното е, че работата ще бъде интересна и ще ви носи удоволствие.

   През втората половина на месеца ще се появят нови сили и вашата твърде честолюбива нагласа ще ви накара да се борите за по-високо положение. Старайте се да не изостряте отношенията си с шефовете, но ясно обяснете своите нови изисквания.
   В края на месеца е важно да не оставите измамното усещане за своите собствени възможности да ви завърти главата. Безконтролните разходи могат да доведат до неприятни дългове и състояние на зависимост.
   Август  ще ви предложи да се замислите за стабилността в живота си. Внезапни резки промени ще поискат да извадите нещо от старите си запаси и да се погрижите в бъдеще да бъдете защитени от подобни изненади. Само подкрепата на приятелите и работата за общи интереси ще ви позволят да почувствате известна стабилност. Можете да влезете в големи разходи, ако непредпазливо се съгласите с предложение за добра печалба или инвестирате пари.
   След няколкомесечен застой вашият звезден покровител Марс, най-накрая ще прояви своята голяма активност и заедно с него Овните ще усетят все по-голяма увереност в собствените си сили.   Външните обстоятелства също ще се подреждат все по-благоприятно. Постепенно животът ще влезе в своя кипящ режим, дарявайки ви всичко едновременно: и успешни пътувания, и любовни срещи и нови проекти на работното място.
   Почивните дни август могат да станат определящи за живота ви през следващите две години. Вярно е, че през втората половина на месеца ще се наложи да пожертвате всички радости в името на колектива или на други общи интереси. Но вие можете да откриете за себе си ново удоволствие в това да помагате на другите, издигайки се над личните си интереси. След 20-ти работата ще ви накара да регулирате въодушевлението си и да се концентрирате върху по-стриктно изпълнение на задълженията си.
   През третата десетдневка (23-24) избягвайте категоричността, за да не се скарате с приятелите си.