Как да спечелим любимия човек според зодията
Малките тайни който трябва да знаем, за да спечелим любимия човек, според зодията:

   ОВЕН: Като начало не забравяй, че Овенът е изключително точен – никога не закъснявай за среща. Съгласявай се за всичко с него и не го лъжи.

   ТЕЛЕЦ: Той е прочут с упоритостта си. При този знак дори само с намеци можеш да достигнеш целта. Запознанството с него обаче трудна задача- той не обича новите контакти. За нищо на света не се опитвай да го командваш.

   БЛИЗНАЦИ: Ако искаш да привлечеш вниманието на Близнака, покажи му интереса си към него, но не избързвай. Той предпочита леката тайнственост и се увличо по теми, които не са му познати. Дай му възможност да побеседва, а ти влез в ролята на внимателен слушател. Накрая ще се окаже влюбен до уши в теб.

   РАК: Добро начало за запознанство с Рак е да поискаш съвет от него. На среща в никакъв случай не споменавай за предишните си гаджета. Обгръщай го с внимание, но му дай възможност да прояви своята загриженост- това е негова необходимост.

   ЛЪВ: Той определено не е лесна плячка. Покажи му, че се нуждаеш от него. Винаги говори за успехите и постиженията му. Имаш шанс само, ако говориш за превъзходството му над всичко.

   ДЕВА: Измисли оригинална и интересна тема за разговор. Бъди внимателен\а с поканите за заведения, защото Девата не обича харчлъка.