Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Риби
 Средата на лятото за Рибите ще е изпълнена с романтика и любовни приключения.

През този месец ви очакват нови познанства, любовни срещи и романтични увлечения. Вашата пробивност, смелост и откритост в общуването с противоположния пол през периода доста ще нарасне, което ще се възприема положително от вашите нови партньори.

   В текущите отношения не са изключени и конфликти поради прекалена властност от ваша страна и склонност да „дърпате одеялото към себе си“.

Месецът ще се окаже прекрасен и за общуване със собствените ви деца. Периодът е благоприятен и за творчество, посещения на клубове, скъпи ресторанти, почивка в луксозни и престижни курорти.
  

През юли Рибите ги очаква активно участие в домашните ангажименти. Дори да не сте имали намерение да се занимавате с битови проблеми, обстоятелствата ще се подредят по този начин, че ще ви се наложи да отложите планираните дела и да посветите своето време на решаването на някакви семейни въпроси, засягащи вашето жилище.

Очаква ви също така среща с роднини, които вие отдавна не сте виждали. Има вероятност от внезапно пристигане на хора от друг град. Впрочем, поводът ще бъде по-скоро приятен, затова ще получите удоволствие от общуването.
  

В началото на месеца ви предстои да общувате близко с някого от роднините, при това поемайки върху себе си и някакви ангажименти. Много е вероятно да ви помолят да помогнете за нещо.

   В средата на юли ви очакват многобройни пътувания, които ще ви дадат възможност да научите нещо ново и да получите много приятни впечатления. При това пътуванията могат да бъдат и развлекателни, и командировки по работа. В края на месеца от ваше решение ще зависи нечия съдба.

Въпреки това, не си струва да се жертвате заради нечие удоволствие или безоблачен живот. Бъдете по-твърди.