Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Стрелец
Юли може да стане за вас месецът, през който ще разкриете максимално своята сексуалност.

 Вашето желание за интимни контакти през този период нараства, повишава се чувствеността, което ще направи срещите от този род през това време запомнящи се.
 

  През юли можете също така да проявите и висока активност в кариерата. Със своята смелост, решителност, пробивност и голяма енергичност сега можете да постигнете повишение, да заслужите уважението на колегите си.
 

  Първата половина на месеца ще се окаже благоприятна за инвестиции, а така също и за решаване на въпроси, свързани с данъци, дългове и заеми. Втората половина на месеца ще бъде също така благоприятна и за пътешествия и дълги пътувания.

   През юли Стрелците ги очаква нелека ситуация в деловата сфера на живота им. Вероятно причина за неприятности ще стане някакъв предлог или желание да се решат финансовите проблеми на семейството с помощта на някакви неправомерни действия.

Откажете се от това желание, за да не загубите много повече, отколкото ще придобиете. Ако възникнат проблеми с парите, по-добре е да се обърнете за помощ към далечни роднини или близки приятели, а не да тръгнете към неоправдан риск.

В началото на месеца отделете внимание на родата, особено на онези, които така или иначе зависят от вас. Вашето своевременно вмешателство може да предпази тези хора от постъпки, за които после ще се разплаща цялата рода.

   В средата на юли избягвайте да събирате при себе си вкъщи големи и шумни компании, състоящи се от малко познати хора – има опасност те да се скарат помежду си, а после вие да отговаряте.

   В края на месеца намерете време за пътуване сред природата. Вие не само ще получите удоволствие, но и ще си починете добре.