Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Везни
  През месеца вие ще съумеете максимално ярко да се проявите в кариерата.

Старайте се по-често да проявявате инициатива, използвайте чара си, а през втората половина на месеца споделете плановете и идеите си с ръководството. Това ще ви позволи най-малкото да спечелите точки в очите на вашето ръководство, да повишите авторитета си или ще доведе до повишение не само в длъжност, но и в заплата.
 

  През месеца е важно да избягвате физическите натоварвания.

Това не означава, че си струва да захвърлите заниманията със спорт. Важно е само да не го правите прекалено интензивно, но в умерени количества заниманията със спорт и физкултура ще са само от полза за здравето ви.

   През юли Везните ще се окажат активно въвлечени в живота на техни роднини и в някакви съвместни с тях начинания, пътувания и проблеми. Работата ви също ще изисква повишено внимание, затова се постарайте така да планирате своето време, че нито една сфера на живота ви да не пострада. Освен това юли ще ви донесе промени в личния живот. Не е изключено на някакво мероприятие или купон да се сближите с човек, когото смятате за приятел на вашето семейство.

   В началото на месеца ви предстои близко общуване с роднини. Може да се наложи дори да утешавате някого или да вземете решение, което този човек не може да вземе самостоятелно. Постарайте се да вземете предвид всички нюанси, огледайте ситуацията от всички страни.

   В средата на юли ви очакват някакви домашни преобразования. Много е вероятно да ви се прииска да започнете ремонт или просто да смените дизайна на помещението, в което прекарвате най-много време.
   В края на месеца не си отказвайте удоволствие, което сте отлагали отдавна. Много е възможно това да внесе в живота ви позитивни промени.