Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Дева
   През втория летен месец вие ще усетите подем на жизнените си сили и енергия.

Старайте се да използвате този подем за собствено благо и съзидателни дела. Месецът ще стане забележителен период за занимания със спорт, особено ако искате бързо да влезете във спортна форма и да подобрите външния си вид чрез физически упражнения.

   Юли също така ще ви донесе нови идеи и планове, ще ви помогне да сложите в ред взаимоотношенията си със своите приятели, а така също и да разширите своя кръг от съратници и съмишленици. През този период е възможно при вас да се появят нови

интереси, не е изключено да пожелаете да станете член на политическа партия или обществена организация.
    През юли Девите ги очаква активна дейност във всички сфери на живота. Съсредоточено внимание и сили ще изисква работата ви, както и организацията на житейското ви пространство.

Постарайте се да намерите време за всичко, не доверявайте своите дейности на други хора – те могат всичко да развалят и във всеки случай ще направят всичко не така, както ви трябва на вас. Но все пак ще бъде полезно да се вслушвате в мнението на околните, особено в случай, че вашата дейност засяга и тези хора.

В началото на месеца има вероятност да пътувате при роднини, които ще изискват от вас съпреживяване или материална помощ. По-добре ще бъде, ако на това пътуване тръгнете в компанията човек, който ви е близък.
  

В средата на юли ще бъдете много чувствителни към всичко, което става в дома ви и особено към приноса на вашите близки в общия бит или в преобразованията. Постарайте се да не изисквате от близките си повече, отколкото те могат или са готови да дадат.

   В края на месеца ще са ви нужни промени в някаква сфера на живота. Но не режете до дъно, не се поддавайте на емоции.