Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Лъв
 През юли желанието на типичните Лъвове да общуват с околните ще намалее.

През този период ще ви се прииска повече време да останете насаме със себе си, да обмислите собствените си планове или да се заемете със самоанализ.
   През този месец може да водите затворнически живот, тъй като общуването ще стане за вас много по-малко необходимо от обикновено. Юли ще бъде добър за доходите ви.

Сега вие сте готови да приложите цялата си енергия, която не изразходвате за празни работи, за подобряването на финансовото си и материално благополучие.
  

Не чакайте парите да започнат да падат от небето, от вас също се изискват известни усилия, които както обещават звездите, ще бъдат по достойнство възнаградени.

   През юли Лъвовете ги очаква ползотворна работа. Макар че ще им бъде трудно да работят, тъй като домашните проблеми и ангажименти, свързани с бита и роднините, ще изискват много време. Затова се постарайте от самото начало на месеца да организирате своята трудова дейност по такъв начин, че във всеки момент да можете да си вземете почивен ден без да страдат вашите задължения.

Има вероятност също така в дома ви да пристигнат някакви далечни роднини или приятели от друг град. И за тях също ще е нужно да отделите време.

   В началото на месеца ви очаква неприятен разговор с някого от близките ви. Възможно е този човек да започне да се намесва в живота ви, да ви поучава как да постъпвате, а какво не бива да правите. Постарайте се да бъдете по-сдържани – този човек ще е загрижен не само за вас, но и за себе си. Проявете разбиране.

   В средата на юли могат да ви предложат да поемете допълнителни ангажименти. Струва си да се съгласите само в случай, че няма да страда основната ви работа, и ако това не е в ущърб на близки хора и планирани домашни дейности. В края на месеца се постарайте да избягвате непознати компании. И не търсете забранени удоволствия.