Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Рак
  През юли Раците ще трябва да се погрижат за външността си.

Вашата самооценка ще се колебае, но като цяло доста ще нарасне, особено след като започнете да получавате приятни комплименти от околните.
  

През юли може да прекарвате повече време на слънце, да посетите солариум, както и козметични и фризьорски салони. Всяка промяна ще ви е от полза. През месеца можете също така да откриете, че пътувате повече, особено ако имате собствена кола. В същото време, наистина си струва да избягвате повишените скорости.
  

През юли Раците ще имат домашни грижи, които от една страна ще им доставят удоволствие, но от друга – ще станат причина за умора и финансови затруднения. Затова се постарайте да съгласувате своите желания за преобразования с вашето материално положение и самочувствие.

   Не си струва да се вкарвате в невъзможност, само и само в рекордни срокове да реализирате някакви свои хрумвания. Нещо повече, ако не бързате, в някакъв момент до вас ще се появи човек, който ще ви помогне в реализацията на вашите планове.

   В началото на месеца много неща ще зависят от вашето настроение и нагласа. Ако съумеете да запазите оптимистичен поглед към света и живота, всичко ще ви се получава леко. А ако се поддадете на униние, ще изпуснете някаква великолепна възможност или ще допуснете грешка.

   В средата на юли задължително намерете време, за да си починете – вашата нервна система явно ще се нуждае от покой и уединение. В края на месеца избягвайте да приемате прибързани решения, провокирани от желание да се покажете, да се изтъкнете.