Месечен хороскоп за юли 2018 г, за зодия Близнаци
  Близнаците през юли ще проявят най-голяма активност в домашните ангажименти.

Във вас ще се появи стремеж да работите по къщата си. Това ще бъде подходящо време за ремонт или строителство. Не по-малко добре ще върви и всякаква физическа работа у дома или на вилата. През юли добре се подреждат и всякакви финансови въпроси.

   През първата половина на месеца ви очаква увеличение на вашите доходи, поради което ви предстои да проявите повече собствена инициатива. През втората половина на месеца помислете над това как да запазите или умножите получените доходи.
 

  Втората половина на месеца ще бъде също така благоприятна за кратки пътувания, преговори и флирт. Всяко общуване през този период ще ви носи много приятни емоции.
  

Близнаците през юли ги очаква нелек избор. Има вероятност вие да решите да приключите един етап в живота си, за да започнете нов. Това ще изисква от вас своеобразно мъжество и може би отказ от някакви удоволствия, с които сте свикнали. Ако искате промените да минат безболезнено, още в началото не бива да лъжете себе си и околните за вашите истински намерения.

   През юли може да се сблъскате и с конфликт с близки хора. Не е изключено да ви дразни тяхното съмнение относно вашия избор. В началото на месеца се постарайте по-внимателно да се отнасяте към онова, което се случва с вашите близки. И ако някакви ваши действия ще накърнят интересите на роднини, постарайте се да балансирате ситуацията.
  

В средата на юли ви очакват промени в личния живот, които така или иначе ще са свързани с дома ви. През този период вие ще сте много чувствителни, лесно могат да ви разстроят.

Затова се постарайте да обмисляте всяко свое решение. В края на месеца се пазете от намеса в живота ви от страна на човек, който ще ви подхвърли някакви удоволствия и чрез тях ще се опита да получи известна власт над вас.