Месечен хороскоп за юли 2018г, за зодия Овен
  За Овните юли ще бъде чудесен период за решаване на всякакви проблеми и въпроси, свързани с недвижимо имущество, отношенията вътре в семейството и с роднини.

В течение на този месец в подобни въпроси си струва да вземете инициативата в свои ръце, но се старайте да действате по-меко от обикновено. Месецът е благоприятен и за работа. Тук може да проявите максималната си активност.

    Юли е подходящ и за физическа работа или занимания със спорт, чиято основна цел ще бъде подобряване на самочувствието и здравето.

Втората половина на месеца ще ви донесе множество романтични приключения, ще усетите повишено внимание от страна на противоположния пол. Това е прекрасно време за веселие и безгрижни развлечения, така че можете смело да планирате отпуската си именно за този период.
   

През юли Овните ги очакват резки пристъпи на самоунищожаване, нещо несвойствено за представителите на този знак. Вина за това може да носи конфликт с роднини, които ще обвиняват Овните за някакви домашни проблеми. Постарайте се да не предприемате кардинални мерки, решете спора мирно.

Още повече, че тази ситуация ще ви подскаже в каква посока да се движите по-нататък, за да възстановите отношенията и да поправите сторената от вас грешка.
  

В началото на месеца успешни ще бъдат действия, насочени към перспективата за издигане в кариерата. Само не забравяйте, че повече полза ще донесат дружелюбието и постепенното движение към целта, а не натискът и агресията. В средата на юли ви очакват промени в личния живот.

Има вероятност да започнете да възприемате много чувствително човека, който не толкова отдавна се е появил до вас. А краят на месеца ще поиска от вас някакви решителни действия, които ще касаят вашето бъдеще.