Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Риби
 Риск, хазарт, потребност от силни емоции, желание да поиграете на рулетка със съдбата – всичко това ще бъде за вас движещата сила в началото на лятото.

Ще откривате в себе си нови таланти — на играч, мениджър, финансист или актьор.
   И след всичко това, животът ви ще тече по-бурно, по-ярко и цветно. Мнозина в порива си ще поискат да загърбят старата си работа или изцяло да променят своя подход към нея. Ще се чувствате така, сякаш сте се върнали от дълго пътуване, заредени сте с нови идеи, знания, амбиции и не се съмнявате в успеха си.
   Ако решите да теглите кредит или да вземете заем, не забравяйте чувството си за мярка, иначе може да бъдете бързо изхвърлени от вълната.
   Средата на месеца, около 15-20 юни, не е особено добър период за вас. На пътя ви ще застанат ред обективни препятствия, които ще забавят работата ви, но и ще ви позволят по-добре да си изясните нещата.
   Краят на месеца обещава да бъде спокоен и благоприятен. Всички решения, взети по това време, ще бъдат достатъчно дълбоко обмислени и проиграни, затова в живота ви ще се възцари спокойстие и удовлетворение. 
   През юни Рибите ги очаква някакво пътешествие, по време на което ще ви се налага много да говорите или слушате. Не е изключено това да бъде делово пътуване на конференция или развлекателено пътуване, в което ще се изявите в качеството си на гид или съпровождащ туристическата група.
  През периода има вероятност от упорити слухове, засягащи вашата работа. Например, може да стане дума за реорганизация или сливане с друго предприятие. Не бива обаче да вярвате на това безрезервно. Ако нещо стане, то преди всичко няма да бъде скоро, и второ, а вие ще извлечете от това очевидна полза.