Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Стрелец
Този месец и дори цялата година след него ще бъдат изключително важни за вашето развитие.

Вие ще имате няколко възможности да смените работата си или да получите повишение и това може рязко да повиши жизненото ви равнище. Сега вие сте в състояние да постигнете високо влияние и авторитет, но в никакъв случай не трябва да игнорирате закона и да пренебрегвате хората, които зависят от вас.
   След 17-ти вашата енергичност расте заедно с увереността в собствените ви сили. Звездите като че ли специално правят всичко, за да стане юни времето на вашия пробив. Остава ви само да повярвате в това.
   На Стрелците през юни им предстои да се договарят за някакво пътешествие. Не е изключено някой да бъде против вашия замисъл и да ви се наложи да прибегнете към някакви допълнителни лостове за натиск или да се обърнете за съдействие към влиятелен човек.
   Освен това през дадения период ви очаква старт на нов проект. Началото обаче ще се окаже доста трудно – ще възникнат определени трудности или препятствия. И все пак не се отказвайте от своите намерения – по-нататък всичко ще тръгне като „по мед и масло“.
   В началото на месеца на преден план ще излязат роднинските връзки и проблемите на хора, които са ви близки. Предстои ви да изиграете в живота на родата ключова роля.
   В средата на юни ви очаква общуване с представители на друга култура или страна. Много е вероятно от цялото ваше обкръжение само вие да съумеете да намерите с тях общ език. В края на месеца има вероятност от спорна ситуация, касаеща имущество или разделяне на сферите на влияние.
   Началото и първата половина на юни ще бъдат за вас динамичен, но не съвсем лек период. Ако около 10-ти съумеете да постигнете по-голям прогрес в разширяването на контактите си, пътуванията, обществените ангажименти и обучението, то около 18-19-ти можете да се сблъскате с проблеми в бизнеса.
   Възможно е да се наблюдава противопоставяне с колектива и обществото, не са изключени материални загуби поради аварии, затова е важно да не се икономисват пари от застраховки, да имате резерв от средства в случай на извънредни ситуации.
   Впрочем, в същото време е възможно близки хора и приятели да ви глезят, мнозина ще поискат да си купят модна дреха, скъпо бижу, да почиват в престижен курорт, да са запознаят с ярки светски личности.
   В края на месеца вашите позиции могат да се окажат по-слаби от обикновено, дори и творческата работа да ви се стори уморителна и досадна. Много делови начинания ще бъдат неуспешни и дори на загуба, възможно е да дадете невярна оценка на своите перспективи, затова до настъпването на юли не бързайте с вземането на важни решения.