Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Скорпион
  Много Скорпиони, както и Телците ще бъдат развълнувани от онези финансови перспективи, които ще се появят пред тях в началото на юни.

Целият месец новата дейност ще изисква от вас немалко време и внимание, макар че тя по всяка вероятност няма да е свързана с обичайната ви работа.
   Хазартният дух, който се ражда в душата ви, ще ви направи по-предприемчиви и мобилни. Не трябва обаче да губите чувството си за мярка, за да не поставите на карта прекалено много. В средата на месеца се повишава риска от аварии и конфликти. Затова се постарайте да избягвате резките реакции и категоричните изказвания.
   Скорпионите през юни ги очакват многобройни и доста войнствени дебати. Те по-скоро няма да се отнасят до някакъв принципен въпрос, но за да докажете, че сте прави, ще стигнете до крайности.
   Освен това, през дадения период някой ще се опита да проникне в тайна, която вие старателно пазите. Ако тази тайна е свързана не само с вас, но и с някакъв друг страничен човек, то и за двама ви ще възникнат сериозни проблеми. Така че старателно пазете от външно вмешателство своя личен живот и онази сфера на дейност, в която има какво да скривате.
   В началото на месеца се въздържайте от посещения на семейни празници – това може да свърши с кавга не на шега. В средата на юни ви предстои да се оправяте с въпроси, които нямат пряко отношение към вас. Задействайте полезни връзки. В края на месеца ви очаква нещо от рода на наследство или подарък от страна на далечен роднина.
   За вас юни е много важен месец, който съчетава в себе си висока концентрация в нелека работа, както и стремеж към разкош и необмислени разходи, поради които са възможни трудности във финансовото състояние.
   Месецът може да ви донесе много хубави резултати, ако внимателно преразгледате стария си опит и внесете поправки в работата си и организацията на живота си.
   През първата половина на юни във вас може да съзреят някакви мисли и идеи и след 15-ти може да започнете да събирате информация, да търсите това, от което се нуждаете, да усвоявате нови професии.
   Втората половина на месеца може да се окаже емоционално по-напрегната, не са изключени размествания на работното място, трудности с родителите.
   В края на месеца ще трябва да решавате жилищни въпроси, да се заемете с дом, земя, да навестите роднини. През цялата последна седмица на месеца ще ви бъде доста трудно да намирате общ език в личния си живот, ще ви пречат финансови проблеми, неочаквани раздели или здравословни проблеми. Затова пък около 10 юни можете да очаквате интересни оферти в работата, ще почувствате, че периодът на пренастройването е приключил успешно.