Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Везни
Целият месец за вас ще протече спокойно и миролюбиво.

Ще имате достатъчно свободно време, за да се занимавате с това, което ви е интересно. Не се товарете с излишна работа, а просто се наслаждавайте на приятната страна на живота, на любовта и вниманието на околните.
   За жените този период е особено успешен, тъй като това е прекрасно време за купуване на нови дрехи, украшения, декоративни предмети. Не се стеснявайте да промените своя имидж, да украсите и облагородите обстановката, в която живеете.
   Най-активните от Везните могат да изпитат образователен бум и за кратко време да постигнат напредък в своето професионално и общочовешко развитие.
   Везните през юни ги очаква сключване на ново споразумение, предшествано от дълги и доста трудни преговори. Не е изключено да ви предложат нещо изгодно и интересно, но заради него ще ви се наложи да се откажете частично от това, което сега имате. Вие най-вероятно ще започнете да се пазарите, да се съмнявате и да търсите съвет не само от компетентни хора, но и от онези, които умеят да надничат в бъдещето.
    Освен това, през дадения период ви предстои да се договаряте за някакви ремонтни или дизайнерски услуги. Постарайте се да не ги надплатите. В началото на месеца ви очаква сдобряване с някого от роднините. Много е вероятно вие сами да предложите компромис.
   В средата на юни ще харчите пари за нещо много приятно – нови дрешки, карта за почивка или за предмети, отнасящи се до вашето хоби. В края на месеца ви очаква среща с човек от вашето минало. Много е вероятно той да ви върне нещо, което по-рано се е опитвал да остави за себе си.