Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Дева
  През този месец вие ще можете да откриете и да привлечете със своите идеи хора, които ще ви бъдат много полезни.

Това, за което фанатично сте си мечтали през последните години, може за няколко дни да се превърне в реалност.
   Съдбата ви връчва щастлив билет във вид на покровителство и подкрепа от страна на силните на деня. Вие ще получите възможност да се изявите открито и да споделите това, което силно ви вълнува.
   Възможно е да ви помогнат чрез написване на книга или ще ви дадат пари за някакъв оригинален проект. Постарайте се да направите така, че вашето творение да бъде значимо за всички и дори за обществото като цяло, а не само за един тесен кръг. Колкото по-широкообхватна и мащабна е вашата мисъл, толкова по-голяма е вероятността да бъде подкрепена отстрани.
   След 15 юни ще трябва да покажете целия си талант и майсторство, за да не изпуснете своите шансове.
   През юни Девите ги очакват някои проблеми с финансите. Не е изключено да направите някаква грешка, за която ще се наложи да плащате. Впрочем, ако не се стресирате и веднага съумеете да се договорите или да поправите извършеното, то всичко ще се подреди повече от благополучно.
   Въпреки това, избягвайте прекалените разходи, въздържайте се от солидни покупки, които могат да почакат, и се откажете от спонтанни развлекателни пътувания. Освен това през периода има вероятност от новини, които могат много да променят в съществуваннето ви. Възможно е те така или иначе да бъдат свързани със семейството.
   В началото на месеца някой от вашите роднини ще ви накара да се безпокоите. Вярно е, че тази тревога ще се окаже напразна. В средата на юни ще се наложи да обсъждате нещо и да го съгласувате с началството. Възможно е начало на нов проект. В края на месеца ви очаква някакъв подарък, за който ще ви принудят да оставите някаква сума (например дребни стотинки за остър предмет) или да поемете върху себе си допълнителни ангажименти.
  Началото на месеца ще ви донесе много запомнящи се събития, може да се запознаете с изключителни хора, да вземете участие в големи международни мероприятия. Новият опит ще ви позволи да внесете свеж полъх в работата си и личните отношения.
   Втората половина на юни за вашия знак не е толкова благоприятна, това е период на нестабилност, неочаквани решения от страна на хора, с които сте тясно свързани. Възможни са проблеми с работата, началството или брака, външните връзки и репутацията – обществото няма да приема безрезервно всички ваши действия.
   До края на месеца ще трябва да преоформяте важни документи, да възстановите стари връзки, да се откажете от някакви важни планове. През следващия месец Девите вече няма да имат никакви сериозни проблеми, но все пак ще им трябва доста сериозно търпение, обичайният дневен режим може да бъде нарушен за няколко седмици. Сериозните делови проекти отложете за средата на юли.