Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Лъв
 Някакви нови лични интереси ще ви накарат да преразгледате своето отношение към работата.

Ще можете по-спокойно да се отнасяте към своите ангажименти, да разтоварите работния си график и повече време да отделяте на личното си развитие.
   Едностранчивото зацикляне върху една дейност може да се смени с богат културен живот. Струва си да си спомните за театри, спортни мероприятия, музеи, архитектурни паметници, религия и история. Много навреме могат да се окажат пътувания, свързани с исторически места, четене на философски романи, общуване с ерудирани хора.
   Всички тези събития ще разширяват и обогатят мисленето ви и в края на краищата това ще повлияе благотворно и на вашата работа. Ще видите нов смисъл в нея, ще можете да се освободите от много остарели подходи и да установите ползотворни отношения с хората.
   През юни Лъвовете ще ги съблазнят с някакво примамливо предложение. Не е изключено да получите възможност да се върнете към проект, който по-рано е бил спрян по независещи от вас причини. Най-вероятно е да ви подхвърлят някакви блага – пари или слава. Преди да се съгласите, помислете, да не би да се получи като миналия път – има и такива тенденции.
   Освен това, през дадения период ви очаква общуване с хора, които умеят да очароват и поднасят комплименти. Не се поддавайте на влиянието им, за да не ви примамят в някакъв капан или секта.
В началото на месеца ви предстои пътуване с роднини или с близки приятели.
   Вярно е, че то може да се окаже не толкова приятно, колкото сте очаквали. В средата на месеца вие ще се изявявате като специалист в нещо и това ще ви донесе добри пари. В края на месеца ви очаква противопоставяне с хора, които претендират на нещо, което вие смятате за свое или което искате да притежавате.
  По-голямата част от лятото за вас ще бъде нелек период. Звездите карат мнозина от Лъвовете да проявят силата на своя характер, да преодолеят някакви трудности в личния живот, здравето също се нуждае от грижи и това ще се забележи в края на юни на фона на психически спад.
   Ще имате обаче и хубави дни, преди всичко през първата десетдневка на месеца, когато ще получите подкрепа за своите планове, може да си осигурите и нови покровители и съмишленици. Втората половина на месеца ще бъде не чак толкова благоприятна, действията ви в голяма степен ще зависят от ситуацията в семейството, ще имате по-малко възможности за пътуване, почивка и общуване.
   През последната десетдневка на юни ще бъде по-добре, ако забравите за светски живот и всякакви развлечения, не са изключени трудности в любовните и брачни отношения, раздяла с приятели. Периодът не е подходящ за покупки и запознанства, много е възможно изборът ви да се окаже неудачен и напразно да похарчите сили и средства.