Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Близнаци
  Първите 10 дни на юни ще ви донесат множество най-разнообразни събития.

Ще можете да си починете от грижите през май, да се почувствате свободни в личните си и приятелски отношения, да се избавите от много натрапчиви страхове и опасения.
   В своите желания рожденниците ще се окажат рядко настойчиви и не желаещи да правят никакви компромиси. Средата на юни ще ви помогне да установите добри отношения със съседи и стари познати. Вярно е, че понякога новите контакти могат да бъдат излишно стихийни, затова пък ще създадат чувство на единение и възможност за преодоляване на своите лични проблеми.
   В началото на лятото най-накрая, ,след половингодишно прекъсване, много любовни и творчески съюзи ще получат възможност да се развиват свободнош с размах, като набират нови сили. Краят на юни може да намали темпото или да спре част от плановете на Близнаците, неочаквани проишествия от време на време ще нарушават спокойния ритъм на работата, почивката и общуването.
    През юни на Близнаците ще им се наложи да говорят много. Не е изключено да ви очакват на някакви конференции или съвещания, събедесвания, интервюта или просто ви предстоят изпити или тестове за професионална годност.
   През дадения период ви предстои да доказвате, че сте прави и в някакъв приятелски спор. Вярно е, че чрез този диалог вие по-скоро не просто ще отстоявате своята гледна точка, но ще се опитате да получите властта над своя събеседник.
   Месецът ще ви донесе новини, които отдавна чакате. При това те ще идват при вас дозирано, на порции, тоест ситуацията ще бъде разтеглена във времето.
   През първата десетдневка на юни ще ви помогне някой от близките – за нова работа, ще ви препоръча клиент или просто ще ви услужи с пари, тоест по един или друг начин ще реши вашите финансови проблеми.
   В средата на месеца има вероятност от проверки в службата. Освен това, бъдете стриктни зад волана – възможно е да ви глобят.