Месечен хороскоп за юни 2016 г, за зодия Овен
 Първите дни на месеца ще изискват от Овните значително разширяване на професионалните им ангажименти.

Ще ви помогне допълнително обучение, както във вашата област, така и в нови за вас сфери. Добрият контакт с околните и приятелската подкрепа ще ви помогнат да се адаптирате в новата обстановка.
  Ако не сте шеф, по-добре ще бъде да прекарате месеца спокойно, отделяйки повече внимание на развитието на личните си делови качества.
  След 17-ти са възможни прояви на нестабилно здраве и напрегната ситуация на работното място. Не чакайте бързи резултати и се старайте във всичко да се съветвате с други хора. Това ще ви предпази от възможни грешки и ще ви даде повече увереност.
  В края на месеца ще имате възможност да се запознаете с популярни и умни хора, от които ще има какво да научите.
  През първата половина на лятото при вас може да се наблюдава известен спад, предизвикан от поредица не особено благополучни обстоятелства, не са изключени проблеми с деца, родители или жилище.
  Първата десетдневка ще бъде най-успешният период за месеца, ще имате достатъчно свобода в действията си, възможни са интересни пътувания и познанства. През останалите две трети на месеца ще имате много работа, преодоляване на различни препятствия, някои – обратно, ще искат да захвърлят всичко и да си починат от проблемите.
  Въпреки това, за няколко седмици можете да научите много, да разширите своя опит и интелектуален багаж, да откриете нови подходи в обичайната си работа.
  Чак в края на месеца животът ще позабави темпото си и може неочаквано да се окажете вързани към дома си. През последната десетдневка на юни е по-добре да не насрочвате пътувания, а отпуската си да прекарате далече от дома си. В края на месеца ще се наложи да проявите голямо търпение в любовните въпроси и грижата за децата. Вашите дни са 9-10 юни.