Как обичат различните зодии
Как обичат различните зодии

Овен

   Като огнен знак, Овенът се влюбва изключително страстно и влиза във връзките с огромен ентусиазъм. Търсят партньор, който ще е също толкова страстен като тях и ще усещат романтиката във връзката толкова силно както в първия ден. Но за съжаление, колкото бързо се влюбват, толкова бързо и разлюбват.
   Много сексуални са, обичат да флиртуват и да правят секс на всякакви места. Обичат изненадите и игричките, имат невероятен апетит за авантюри и лесно свалят задръжките.
   Трудност във връзките им създава прекаленото желание за контрол и власт.
   Овенът изпитва силно привличане към Близнаци и Водолей, а с Лъв шансът да пламне любов е много голям. С още един Овен връзката също е силна и страстна.
   Телец
   Като земен и постоянен знак, Телецът е по-фокусиран върху чувствата, отколкото върху секса и вярва в истинската любов. Търси топлотата и сигурността във връзките. Той е честен, романтичен, щедър, мил, но и със силно собственическо чувство.
   Естет по природа, Телецът обръща доста голямо внимание на външността на партньора си. Обича да прави подаръци и да обгрижва. Не понася изневярата.
   Добре е да стои далече от Везни и Близнаци. С Козирог и Дева лесно завързва отношения, но и често се стига до рутина във връзката. Много нежност може да се очаква между Телеца и Рак и Риби. Съдбоносни срещи с Водолей са много вероятни. Най-голямо сексуално привличане има със Скорпион.

   Близнаци
   За този знак любовта е игра. Големи почитатели са на еротичните фантазии. Обичат да флиртуват и не се славят с верността си. Влекат ги промените и общуването с различни хора. Интересни събеседници са. Бързо се влюбват, но и бързо губят тръпката към обекта си на интерес. Търсят партньор, който да ги стимулира интелектуално и да прави ежедневието им вълнуващо. По отношение на секса, за тях е по-важно изживяването да не е на чисто физическо ниво.
   Когато се влюбят, са много романтични. Не понасят ревността и да се чувстват контролирани.
   Идеално им пасват Водолеите, както и партньори от същия зодиакален знак. С Рак няма да могат да развихрят въображението си, тъй като този знак е по-консервативен. С Телец и Козирог има вероятност да се почувстват притиснати и контролирани. Рибите са подходяши, защото им създават уникални емоции.

   Рак
   Ракът е щедър в любовта, страстен и отдаден, чувствителен и нежен, обгрижващ и любвеобилен. Много лесно раними са. Когато се влюбят, логиката отстъпва на заден план. Добър любовник е.  Цени близостта и много рядко се случва да се почувства задушаван от връзката.
   Но от друга страна, може да накара партньора си да се почувства задушаван, ако е от зодиакален знак, който е по-независим по природа.
   Сексът за него е предимно чувственост. Глези гаджето си с комплименти и подаръци. Но е много ревнив и понякога прекалено притеснителен.
   Търси сигурност и подкрепа в една връзка и се стряска от по-агресивен подход. По тази причина    Овенът и Стрелецът не са подходящи. Нещата се получават добре с Козирог, Телец и Дева, а със    Скорпион и Риби ще изживеят силни емоции и е много вероятно да се влюбят.

   Лъв
   Лъвът е чаровен и когато се влюби, е много щедър. Не му е трудно да се отдаде на партньора си. Обича да глези и да бъде глезен. Много силно цени еротиката и чувствения секс. Изненадите в секса и в ежедневието са важни за този знак, за остане силна любовта и тръпката у него. Красивите жестове и думи му въздействат силно. Обожава да прави и да получава подаръци. Търси светлината на прожекторите и вниманието на околните.
   Създава силно впечатление у хората около себе си, излъчва увереност и сексапил. Подходящи любовни попадения за него са Водолей, Стрелец и Везни. С Рака изгражда най-вече добра комуникация. С Близнаците не си подхожда особено.

   Дева
   Това е един от най-рационалните знаци в Зодиака. Затова да се отдаде на емоциите за Девата е едно от най-трудните неща. Цени умереността и не обича да показва емоциите си публично. Търси стабилност и приятелство, преданост, грижа и подкрепа. Не обича изненадите. Впечатлява се от хора, с които може да намери много общи теми за разговор. В общуването Деата е честна и директна. Перфекционист във всяко отношение, тя се дразни от малките несъвършенства в характера на човека до себе си. Държи на добрите маниери, добрата хигиена и любезността.
   С Телеца има добра сексуална връзка. С Овен и Близнаци се чувства несигурна. Козирогът и Рибите са подходящи партньори.