Как да си го върнем след като сме се разделили?
Как да си го върнем след като сме се разделили?

   Скъсали сте наскоро? Или не толкова скоро, но все още страдате по него? И сигурно си мислите, че никой друг не ви е нужен, а искате само да върнете часовника назад към времето, когато сте били заедно щастливи…
   Разбира се, това е съвсем естествен процес, който настъпва след всяка раздяла.
   Но, преди да предприемете каквото и да е, преценете дали наистина си струва или просто от инат искате да си го върнете. Ако наистина не осмисляте живота си без него, тогава може да започнем.
   Много е важно да разграничим действията, които може да са печеливши, от тези, които в никакъв случай не трябва да прилагате в стратегията си.
    И така, никога не:
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Не му звънете хлипайки по телефона, за да го молите да се върне. От една страна е унизително за вас, а от друга му падате в очите. Ако реши, че може да ви даде още един шанс, най-вероятно ще е от съжаление.
    Не го преследвайте. Не ходете да го чакате пред тях, нито да го пресрещате уж случайно около работа.
    Не показвайте колко сте съсипана, избягвайте истериите, кризите, крясъците, че ще се самоубиете и т.н. В крайна сметка на всеки се случва в живота да бъде пренебрегнат, така, както и всеки изоставя.
    Излишно е да се правите на такава, каквато не сте. Той ви познава достатъчно добре и веднага ще разбере кога се преструвате.
    Недейте да се карате с него като му изкарвате всякакви доводи и аргументи, над които да се замисли.
    Не намесвайте децата /ако имате такива/, нито пробвайте да го подкупвате или изнудвате.
    Избягвайте нервните кризи. Ако искате да си го върнете с помощта на истерии, дори да успеете, той никога вече няма да гледа на вас по същия начин.
    Излишно е да му обяснявате как сте се променили и как всичко ще бъде различно. Лесно е на думи, но ако после не може да го докажете, е още по-неприятно.

     Ако искате да си го върнете трябва да сте по-хладнокръвна и целенасочена. Недейте да изпадате в кризи пред него.
   Поплачете си като сте сама, но пред него запазете самообладание. Покажете му, че животът продължава.
   Дайте му знак , че съжалявате, но не поставяйте въпроса на живот и смърт. Така той може много по-трезво да прецени самата ситуация.
   Много по-лесно се разговаря със стабилен човек, който умее да контролира нервите и емоциите си. Ако видите, че той също иска да се съберете, но му е трудно и не знае как, просто започнете с женските си хитрини. Те винаги ще са на мода.
   Спомнете си какво ви е събрало заедно, какво той харесва най-много във вас. Ако е външността ви- съблазнете го, ако е смеха ви – смейте се, ако е нежността ви – докосвайте го. Бъдете изобретателна, а не жалка.
    Друга рецепта, която макар изтъркана, си остава класика в жанра, е да го накарате да ревнува. Появете се пред него с друг и това несъмнено ще го жегне.
   {jumi[ads/ads-468.php]} 
   Ако покажете отново една мила страна, но без да ставате натрапчива, това ще докосне душата му. Изненадвайте го, бъдете добра и нежна, без да нахалствате. Дори привидно да не обръща внимание, със сигурност вътрешно се измъчва от угризения каква жена е изтървал. А крачката от тази мисъл до „Може би пак трябва да сме заедно“ е прозрачно тънка.

      Така че , мили дами, ако има чувства, има и начини. Не подценявайте чара и въздействието си. Всяка жена може да съблазни всеки мъж, независимо дали е бивш, настоящ или потенциален. Всичко е в тактиката.
    А вече веднъж разпалили пламъка на любовта в сърцето му, дали за първи път или повторно, във ваш интерес е да го поддържате. Защото знаете колко боли като допуснем да изгубим човекът до себе си и колко по-хубав е света, когато му се наслаждаваме с любимия.