В кого не трябва да се влюбваме според зодията?
   От гледна точка на астрологията, има знаци от Зодиака, между които любовната връзка би била трудна, невъзможна дори, поради ‘звездните’ различия между двамата партньори.

   Астролозите обаче са ни споделили тези несъвместими съчетания и са ни дали насока как да реагираме, ако вече е станало ‘късно’…
    В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Овен?
    Не трябва да се влюбват в Дева!  Девите са организирани, методични, последователни и акуратни във всичко. Е… мили Овни, приличат ли на вас? Вие обратното: славите се с легендарната си спонтанност и непредсказуемост. Колко често сте вземали важно решение в последния момент? Колко пъти се е случвало така, че изведнъж да промените взетото решение и да постъпите по съвършено различен начин? Доста често, нали? Освен това, представителите на зодия Овен не са готови да променят любимите си навици заради другите. А това е наистина благодатна почва за разтърсващи скандали, конфликти и конфронтации.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Телец?

    Не трябва да се влюбват в Стрелец! Защо? За Стрелците е свойствена жаждата за абсолютна свобода, която те превръщат в реален полет. Представителите на тази зодия просто копнеят да имат криле, да се отдадат на екстремни забавления, авантюристични и дори опасни приключения. Характерни за тях са смелите постъпки; вземат бързо решения и действат още по-бързо. Тези пламенни черти далеч не съотвестват на Телците, които са изключително внимателни, премислят всичко добре и са отговорни по природа. Също така за тях е характерна потребността да се отпуснат лежерно в любовната нега и да се наслаждават на прегръдките на любимия – необезпокоявани от нищо и никого… могат да прекарат така завидно дълго време… докато Стрелецът жадува за динамика и независимост.

     В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Близнаци?
    Не трябва да се влюбват в представители на зодия Скорпион! Близнаците са умни, жизнерадостни и общителни. На свой ред Скорпионите са личности, които постоянно се измъчват от нещо, като че ли са засипани с купища съмнения и проблеми, в които обожават да бърникат още и още. Не на последно място и да занимават с тях околните. При тях просто трябва да има Драма! Този ‘дефект’ не допада на Близнаците – в началото им е интересно и дори се втурват да оправят Скорпионовите проблеми, но…. в един момент разбират, че се борят с вятърни мелници. Близнаците са изключително находчиви и изобретателни. Именно благодарение на тези си качества, те съумяват да се измъкнат (почти) невредими от всякакви житейски сблъсъци и неблагополучия. Имат способността да виждат светлина там, където цари пълен мрак. Скорпионите обаче вижда света само в тъмни краски. При тях нищо никога не е добро или хубаво. А дори и да има някакви такива отклонения в мислите и възприятията им, то те не са за дълго. Те като че ли през цялото време са в постоянно очакване Съдбата да ги захапе смъртоносно. Оптимизмът е нещо непознато за тях. Ако за Близнаците чашата е наполовина пълна, то при Скорпионите е обратното – виждат я наполовина празна.

    В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?
    Не трябва да се влюбват във Водолей! Водолеят е като неразбран романтик. Той винаги е творчески настроен, жизнен и с разнообразни планове, обграден с тълпи от приятели и имащ милиони увлечения. Но Ракът жадува за стабилност, дори и понякога това да е подсъзнателно. Водолеят би се радвал да задоволи желанието на половинката си, но за съжаление не винаги е способен на това. За Водолеите думите „стабилност“ и „скука“ са почти синоними. Те са изключително свободолюбиви и не по-малко критични. Може би, трябва да размислите, Раци… и да подарите любовта си и романтичната си душа на някой, който би могъл да ги оцени по-добре?

    В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Лъв?
    Не трябва да се влюбват в Телец.  Вие просто изпитвате необходимост от това хората да Ви харесват, ласкаят… поне мъничко да Ви се възхищават. Но, ако трябва да сме съвсем точни, желанието Ви е всички около Вас да са запленени от личността Ви и да Ви обсипват с комплименти – по възможност 24 часа в седмицата. За съжаление обаче Телецът е далеч от този свят на суета. От него няма да чуете и една ‘напудрена’ думичка – не заради друго, ами защото това е извън неговите разбирания. Телецът не е в състояние да прави излишни похвали. Но не само това е проблемът. Съществува и друг ‘минус’ за Вашите хармонични любовни взаимоотношения: Рогатото (с най-добри чувства) иска стабилна и дълготрайна връзка, в която ще се почувства в безопасност, а огнената Ви душа на Лъв далеч не е безопасно убежище… 🙂

    В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Дева?
    Не трябва да се влюбват в Овен. Представителите на зодия Овен са хиперактивни и са винаги в движение. Девите са спокойни и сдържани. Не обичат да създават много шум за нищо. И дори понякога някой да забрави за Вас, Деви, това не Ви кара да се чувствате зле, а дори напротив – отдъхвате си за миг от светските ангажименти с тази персона. Ето защо поемате риск да се уморите (при това бързо!) от бурната деятелност на Овена. Но това, което най-много Ви безпокои е неговото невнимание и неспособността му да изслушва хората докрай.