Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Риби
През май обстоятелствата могат така да ви завъртят, че до 15-ти в живота ви да станат най-сериозни промени, на които вие ще реагирате по много решителен начин.

Не се страхувайте да смените работата си, да изяснявате отношенията си с близките, да започвате смели проекти.
   Мъжете ги очакват немалко успехи в работата и в частния бизнес, а жените ще са в състояние да усвоят всякакви премъдрости от света на техниката, например да се научат да карат кола.
   Бъдете по-уверени и по-активни, не обръщайте внимание на дребните проблеми, дошло е време да се утвърждавате като лидер.
   В края на месеца ще се наложи да преживеете редица остри моменти в личните отношения, затова най-успешният ви период за месеца можете да смятате само втората десетдневка на май.
    В началото на май ще ви се наложи да проявите характер, по-често да отстоявате своите позиции в работата и в личното общуване, а на 5 и 12 май ще трябва да пазите от травми своето здраве.
   След 13 май, когато вземете редица волеви решения, напрежението ще спадне.
   Втората половина на месеца ще бъде по-комфортна в делови план и богата на положителни емоции. Очакват ви полезни командировки, нови придобивки, приятни срещи с приятели.
   Периодът от 11 до 25 май е хубав за пови познанства и отдих с приятели.
   През последната десетдневка на месеца ще се появи много ценна информация за личното ви развитие, не е изключено при вас да пристигнат роднини, възможни са кратки пътувания до съседни градчета.
   От 29 май ще ви стане по-лесно да общувате с хора, на които държите, а освен това е възможно да се изявите с някакви творчески таланти.