Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Водолей
  През май, както и през всички останали периоди на годината, Водолеите ще бъдат доста непостоянни в своите пристрастия, особено през първите 10 дни, когато това ще засегне сферата на придобивките.

   След това обаче мнозина от вас ще се почувстват наистина като кралски особи, позволявайки си разкошни покупки, скъпи украшения и прочие атрибути, с които ще могат да се похвалят. Полетът на мисълта и свободата на духа ще ви помагат да напредвате в живота и към края на май мнозина вече ще имат забележими поводи за добро настроение, много техни идеи ще започнат да се реализират.
   Около 28-29-ти Водолеите вече ще могат да почувстват, че тази пролет все пак им е донесла късмет и голям напредък.
   Първите две седмици на май е по-добре да посветите на почивка, отпускане, творчески занимания. Деловите решения през този период са непрактични, възможен е сезонен спад на настроението, желание за известно време да се откъснете от обичайните занимания.
   Затова пък Водолеите ще получат голям емоционален заряд от общуването с природата, водната стихия, потопяването в света на музиката и киното.
   Към активна работа ще трябва да се върнете едва след 13-14 май. През втората половина на май ви очаква творчески подем, повишена интелектуална и физическа активност.