Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Козирог
Козирозите едни от първите през тази пролет ще усетят особено влечение към новаторски решения и бързи размествания.

При това всичко ще се получава доста органично, от само себе си, така че вие ще станете водещ пример за мнозина познати и съседи.
   След 12-ти ще ви бъде полезно да освежите своя имидж както в дребните неща, така и в по-общ концептуален план; дори в работата си се постарайте да се проявявате по-ярко, да привлечете всеобщото внимание към вашите таланти и идеи.
   При мнозина Козирози ще се появят добри помощници в работата, а децата, възпитаници и близки хора ще ви радват със своите успехи. След 21-и поради нестабилността на Близнаци ще ви стане по-трудно да разбирате другите и да успявате да реагирате на събитията.
   През първата десетдневка на месеца може да имате доста грижи, почивката да се смеси с работата и по-добре ще бъде да не планирате големи придобивки.
   Още след 7 или 11 май обаче Козирозите ще почувстват благоразположението на съдбата, което ще се прояви чрез конкретни хора, стабилни партньори, приятни събития в любовта и брака. През втората десетдневка ще ви бъде много по-леко да реализирате своите планове и желания, ще се появи приятна хармония в личния и семеен живот.
   Възможно е да ви поканят в добро общество, ще се появят ценни помощници в ангажиментите, посредници и консултанти, които ще облекчат вземането на важни решения. Повече внимание ще трябва да отделите на стила и имиджа, както своя, така и на ваш близък човек, от което твърде много ще зависи успеха ви в обществото.