Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Стрелец
 Вие ще бъдете верни на себе си, следвайки най-съвременните тенденции в организацията на почивката, работата и живота у дома.

   Обилието от промени ще ви заставя да бъдете непрекъснато в движение, след 10-ти явно няма да ви се налага да скучаете, а мъжете през първата половина на май ще трябва да помислят още и за техническата модернизация, особено у дома.
   Най-успешни дейности и придобивки ще имате през последните 10 дни на май, които и за личния и деловия ви живот ще бъдат най-успешният ви период. Не се страхувайте от временните спадове и кризи в отношенията, те само ще ви позволят да се освободите от всичко излишно в общуването и сферата на контактите.
   През първата седмица на май е възможно да се изострят отношенията със съседи или роднини, ще трябва да сте по-стриктни при пътуване, особено в чужбина.
   До 13-ти поради аспектите на важни планети на някои Стрелци ще се наложи да се сблъскат със сериозна борба за власт и влияние.
   След 14 май обаче звездите ще бъдат вече благосклонни към вас, животът ще стане по-наситен и динамичен, начинанията ви ще срещат мощна подкрепа.
   През периода от 17 до 20 май са възможни много важни срещи, обществени мероприятия, които ще ви позволят да повишите авторитета си, да разширите сферата на влияние. Особен успех очаква онези, които знаят чужди езици.
   През почивните дни на 24-25 се повишава рискът от аварии по пътищата, не забравяйте за застраховката и не пренебрегвайте техниката на безопасност. През този период е възможно някои връзки неочаквано да бъдат прекратени.
    През май на Стрелците ще се наложи да съгласуват своите интереси с интересите на околните, при това дори не с интересите на роднини и близки, а с интересите на странични и в известен смисъл враждебно настроени към вас хора.