Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Везни
  За мнозина от Везните началото на май може да бъде не особено разбираемо и може би малко вял период; вашите таланти и инициативи няма да бъдат забелязвани. Но още след 10-ти и после около 21-и всичко ще започне бързо да се променя.

   През втората и третата десетдневка на май настроението ви ще се повиши, ще се появят нови приятели, весели събеседници и благодарни ваши почитатели, вследствие на вашата активност.
   Последната седмица ще бъде особено успешна за получаването на нови житейски възможности, за повишаването на културното и социално ниво чрез някакви контакти с успешни хора, с други региони в страната и света.

   Първата седмица на май, независимо от празничните дни, може да се окаже доста напрегната, не са изключени конфликти с роднини и познати, възможно е да прекратите общуването си с някои хора. Но още след 8 май ще забравите за всички стресове, ще се потопите в атмосферата на семейна топлина и грижа, ще се чувствате защитени от близки и познати хора.
   През втората половина на месеца животът ще стане значително по-динамичен, след 21 май ще ви подкрепя родствена стихия, затова може да се очаква подобряване на здравословното състояние, ще се появи повече свобода в ангажиментите ви.
   На 26 май е важно да избягвате конфликтите и резките решения, макар че някой може целенасочено да се стреми да ви извади от равновесие. В работата си не изоставайте от конкурентите си, старайте се да действате по-решително и агресивно.