Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Лъв
 От този месеца за вас започва новото броене за 2018 година.

Лъвовете навярно ще проявят неочаквани интереси, ще имат грижи около децата и някакви авантюристични идеи. В началото на месеца вие ще охладнеете към своите стари увлечения в работата или в творческата ви дейност, които по-рано са били за вас източник на вдъхновение.
    След лека криза Лъвовете и Лъвиците ще се съвземат духовно още в средата на май; за това ще спомогнат нови познанства и свежи идеи, които ще се появят благодарение на приятели, интересни места и клубове.
    Краят на месеца е хубав за пътуване и нови запознанства, широки връзки ще ви помогнат по-бързо да решите проблемите си и да погледнете по нов начин на процесите в личен и световен мащаб.
    През първите 10-12 дни звездите ще светят с недобра светлина. При вас може да се наблюдава сериозен спад в здравословно отношение, големи спънки с парите, неуспехи в работата. Ще трябва търпеливо да издържите на лошото звездно време, да не рискувате в работата си, да отложите важните мероприятия в личния си живот.
    Втората половина на май би трябвало да протече много по-продуктивно. Очакват ви подем в бизнеса и обучението, подкрепа от външния свят, нови инициативи, подобряване на здравето и спортната форма.
    През последната трета на месеца ще се появят много нови интересни познанства, ще ви стане много по-лесно да намирате общ език с околните. Животът ще стане по-динамичен, наситен с разнообразни събития. Ще можете за участвате в интересни обществени мероприятия, приятелите ще ви помогнат с реализацията на плановете.