Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Близнаци
  Сега вие просто не сте в състояние да вървите по общоизвестни пътища. Вашият живот, работа и външност е възможно да се променят кардинално.

   В началото на май обаче, до 10-ти вие ще усещате голяма инерция в общуването и съпротивата на обстоятелствата, а до 15 май не са изключени резки промени в контактите ви с хора и в здравословното ви състояние.
   Затова пък през втората половина на месеца Близнаците ще се покажат пред света в съвършено нов облик. Мнозина ще съумеят през последната третина на май да предразположат Съдбата в своя полза.
   Поради нервни претоварвания обаче в края на май ще трябва да се пазите от излишни вълнения и ненужни контакти.
   През майските празнични дни можете да си почивате пасивно, на вилата или някъде по южните плажове.
   Интересът към работата у вас ще се събуди след 11 май, когато важна планета ще се премести във вашия знак, носейки ви нови срещи, интересни идеи, книги, пътувания.
   Втората половина на месеца ще протече много по-активно, а около 18-20 май е възможно да се появят изгодни международни контакти, нови предложения в работата, обучението, личното развитие.
   Краят на месеца също ще бъде успешен за вас. С настъпването на вашия знак на 21 май ще почувствате прилив на творчески сили и вдъхновение, повишено внимание от страна на околните, ще се появи много важна информация.
   Само на 20 и 27 май е необходимо да бъдете изключително стриктни на пътя и в общуването с хората.