Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Овен
   През май вашият знак почива, затова има време и възможности спокойно да реализира своите идеи, да направи интересни покупки, да осъществи пътувания и изобщо да поживее за свое удоволствие.

Полезно е да се посещават спортни клубове, да се поддържа добра физическа форма, което ще ви помогне да откриете нови страни във всяка работа и дейност.
    Вие не трябва да претоварвате своя график и да разчитате на своята обичайна издръжливост, тъй като запасът ви от сили не е безграничен, и неочаквани проблеми със здравето могат да ви създадат ограничения. Всяка пауза си струва да бъде използвана за собственото ви духовно развитие и решаването на вътрешните проблеми.
    Задкулисният живот и въпросите на духовното развитие ще протичат по-активно от обикновено.
    През първата половина на месеца на човек ще му бъде трудно да ви раздвижи, едва около 4-5 и 13-14 май могат да се наблюдават моменти на активност. Затова пък след 15-ти, когато важни се премества във вашия знак, в Овните ще се събуди първооткривателят и духът на лидера. Ще започне подем в бизнеса, ще можете да се заемете със спорт, да започнете свой бизнес, да промените решително приоритетите си в живота.
    Главното е през този период да избягвате прекалено да се горещите, което обикновено провокира конфликти и неразбиране. Ще успеете да свършите всичко, не си струва да прибързвате, както на пътя, така и в общуването с хората. Не забравяйте за спирачките и съществуващите правила на играта.