Партньорът според зодията
 Той се появява в живота ти. Красив, умен, дори загадъчен. Влюбваш се. Но има нещо, което те мъчи. Искаш да знаеш как ще протече връзката ви и какво те очаква. Прочети любовната характеристика на зодията му.

    Овен
    Любовникът!
    Е, поне един от двамата на зодиака. Не обича прелюдията, а дава напред с… рогата, ако не е влюбен, или не се е настроил за по-хард игри. Не е верен по природа, разбира се не винаги.         Пристрастен е към жените, обожава ги. Влюбили се… тежко ви!
    Той става един такъв нежен, романтичен, живее само заради вас и мисли само за вас. И жената и мъжът от тази зодия са ловци. Бързо ще се оплете в мрежите им. Хубавото е, че щом изберат „жертвата“, забравят своите нужди и се подчиняват изцяло на любимото същество.
    Често обаче, представителите на другите зодии спекулират с тяхната всеотдайност и ги карат да се чувстват използвани. Когато осъзнаят това се превръщат в наранени зверове. Не могат да понесат нанесената рана и заради това прекъсват връзките си.
    Ако искате да го запазите, не оставяйте рутината да надделее, грижете се за него, както той за вас, разбирайте и го подкрепяйте. Ако попадне на жена, която да му е равнопоставен противник в споровете и притежава амбиция по-силна от неговата, той ще е очарован. Склонен е да даде свобода на такава жена.

    Телец
    Ревнивецът!
    Не го бива в изненадите, освен ако не сте от приказливите и не сте му споделила, какво точно искате. Но за това пък умее да готви божествено.
    За да стигне до кухнята, се нуждае от много време. Трудно взима решение. Неуверен, но много нежен. Когато превъзмогне себе си, обича безумно и лудо. Превръща се в друг човек. Готов е да се промени, стига това на вас да ви харесва. В леглото очаквайте, само това, което ви дава, нито повече, нито по малко. Ако искате нещо специално трябва да му кажете, сам не може да се сети.
    Ако сте заедно ще ви затрупа със скъпи и най-вече безсмислени неща. Само и само да се чувствате обгрижвана и потънала в лукс.
    Това е начина, по който той ще показва любовта си. Ако е решил да сключва брак, имайте предвид, че наистина иска да е с вас до края на живота си.
Гледа на съпругата си като на собственост и в добрия и в лошия смисъл. Той ще иска да контролира всичко и живота ви да се върти около него. Но това не значи, че не знае как да покаже любовта си.

    Близнаци
    Интелектуалецът!
    Той винаги се учудва на това, къде побира толкова много чувства. Изключително изненадан е от себе, след като го осъзнае. Романтици, които обожават флирта.
    Умеят да флиртуват.
    Авантюристични по дух, успяват да се справят с повече от две връзки едновременно.
    Бива ги в лъжите.
    Трудно се обвързва мъжа от тази зодия.
    Срещне ли точната жена, той се превръща в прекрасен и верен съпруг, а и баща.
    Често се проявява хапливата му природа, но пък секса с него компенсира всичко.
    Не ги бива за родители в началото на брака, имат нужда да свикнат с новото в живота си.
    Успеят ли да превъзмогнат себе си се превръщат в прекрасни съпрузи.
 
    Рак

    Верният!
    Дълбоко емоционален, трудно се привързва към някого. Винаги очаква да бъде наранен.
    Той не прави първата крачка, прибързано, трябва да е сигурен в симпатиите отсреща.
    Зад резервираното му поведение се крие вулкан от чувства и емоции, обсипващи избраницата му.
    В леглото се проявява най-ярко същността му, а именно интуицията.
    Знае какво иска партньорката му и го прави точно така. Обсебващ мъж.
    Обича семейния живот, това е неговото място и знае как да се държи. Семейството е над всичко.
    Един от триковете му, чрез които показва на жената до себе си, че е обичана, уважавана и желана е умението да показва чувствата си.
    Коя жена не би оценила това!

    Лъв
    Оценяващият!
    Той е страстен, силен и незаменим. Очаква да е център на живота ви.
    Не всяка жена би се съгласила с тези условия. Винаги доминира в една връзка. Винаги вижда положителното в избраницата си, докато тя не го нарани.
    Той е лоялен, верен и почтен. Но кариерата е на първо място, пред вас.
    Ако му помагате в професионално отношение, той ще е с завинаги ваш.
    Обича да прави сцени на ревност, представя си, че  всички прожектори светят към него и той трябва да покаже себе си в най-добрата светлина. Лъвът трудно прави предложение за брак. Стане ли, той ще очаква от вас пълно и безприкословно подчинение. Нарушите ли това условие, връзката ви ще остане под съмнение. Задължените сте да го следвате навсякъде. След време той ще оцени подобаващо вашата отдаденост.

    Дева
    Срамежливият!
    Трудно показва чувствата си. Отнема му време да ги осъзнае и да се престраши да ги изяви.
    Но справи ли се веднъж и предан партньор, който изненадва с усилията си за поддържането на връзка.
    Не обича парадирането със сексуалността.
    За да се отпусне има нужда от доверие, нежност и окуражаване.
    Но са истински „експерти“ там където трябва.
    Верен и лоялен партньор.
    Очаква същото в замяна.
    Не понася сантименталности.
    Мъжът Дева иска семейство, готов е на всичко, за да придобие материална независимост.
    Негативна черта им е отрицателното отношение към всичко и всички, не признават грешките си, което води до срив в отношенията с партньорката.
    Продиктуваните от  това трудности могат да доведат Девата до решението за раздяла. Помага на жена си в отглеждането на децата.