Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Риби
   Докато повечето зодиакални знаци през този месец ще мечтаят за почивка и глътка въздух,

то Рибите, обратно, няма да знаят покой, пристъпвайки към реализация на онези промени, които са назрели в личния им живот, в кариерата, в семейството.
    През първата десетдневка това ще протече гладко, конфликтите през втората ще ви освободят от стари ненужни артефакти. За вас сега е много важно да проявите самостоятелност и активност и тогава вашето положение може доста рязко да се подобри.
    Бъдете готови за отговорни решения и необходимост от сътрудничество, за което ще трябват много контакти, консултации, добра организация и точни формулировки. Месецът действително ще бъде определящ за вашата по-нататъшна съдба, старайте се да използвате всички свои възможности, връзки и знания.
    Не се стеснявайте да поискате помощ, ако се нуждаете от нея. Ако вървите решително във всичко докрай, ще посрещнете майските празници с чувство на дълбоко удовлетворение и неизбежно приближаващ се успех.
     На 5, 9, 14, 23-24 е желателно всяко настроение за конфликт да се използва като стимул за работа, иначе могат да се получат неприятни сривове. Не се стеснявайте да потърсите помощ при необходимост. Каквито и трудности да има през април, около 25-ти ще можете да намерите по чудесен начин подкрепа и решение за повечето от тях.