Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Водолей
  За вас до 22-и месецът няма да бъде забележителен с нищо.

На преден план излиза решение, което касае вътрешни, лични и семейни проблеми.
    Може да ви потрябва финансова или друга помощ от други хора. Впрочем, не е изключено, именно на вас да ви върнат стари дългове, което ще ви даде сили и ще увеличи възможностите ви. Част от средствата вие сигурно ще поискате да похарчите за дома си, купувайки си нещо по-дълговечно или разкошно, т.е. нещо, което по-рано не сте си позволявали.
    Различни проекти, касаещи доходи или влагане на средства, така или иначе ще занимават вниманието ви, но около 10-15 април по-добре не се занимавайте с тях. А освен това, активно участие в някакви групови дейности ще ви помогне да повишите доходите си и да направите живота си по-наситен и интересен.
    От 23-ти ще можете да установите добри партньорски отношения, а и със собствени сили да постигнете известни доста желани цели.
    Като се вземе предвид всичко, което се е случило през тази година, вторият месец на пролетта смело може да се нарече успешен за Водолеите. Изторомозени от непостоянството на работното им място и най-важното – от собствените си разклатени стереотипи, вие отново ще усетите свободата, тъй мила на сърцето ви, ще видите нови възможности за почивка и общуване. Резултатите няма да ви накарат да чакате.
    При вас наистина много неща ще тръгнат успешно, а идеите от последните месеци ще намират своето реално въплъщение. Най-успешни ще бъдат първите и последните седем дни на април, когато вие ще можете да възстановите силите си и да въведете окончателен ред в ангажиментите си, да се върнете към своите предишни връзки и стари идеи. Като цяло месецът е доста спокоен. Може дори да се откъснете от грижите, да заминете някъде заедно със семейството си и изобщо по-често да сте в компанията, която ви е приятна.