Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Козирог
   Отчитайки всичко, което се е случило през тази година, вторият пролетен месец смело може да се нарече успешен за Козирозите.

    Изморени от непостоянството на работното си място и главно от собствените си разклатени стереотипи, вие отново ще усетите стабилност и определеност, които толкова жадува сърцето ви. Резултатите няма да закъснеят. Много неща наистина ще се получат добре, идеите от последния месец ще намерят своето реално въплъщение.
    Успешен период започва за вас от 2-и и после от 15-и, когато ще можете да възстановите силите си и да сложите окончателно ред в работите си. Като цяло месецът ще бъде доста спокоен. Можете да се разсеете за малко като направите едно кратко пътуване със семейството си и изобщо по-често прекарвайте време в компания, която ви е приятна.
    През първите две десетдневки може много силно да ви вълнуват размествания, свързани с кариерата и необходимостта да живеете в условия на промени и моментални решения.
    Всички окончателни изводи по-добре отложете до май, иначе могат да ви подведат прибързаните решения и недостигът на информация.
    Може да ви потрябва финансова или друга помощ от други хора, като не е изключено именно на вас да ви връщат стари дългове, като по този начин ще получите допълнителна сила и възможности. Различните нови проекти в бизнеса, така или иначе, ще занимават вашето внимание, но около 20-ти по-добре да не се увличате прекалено, а само да събирате информация, за да не пропуснете нещо важно от погледа си.
    Активното участие в някакви групови дейности ще ви помогне да повишите доходите си и ще направи живота ви по-наситен и интересен. Най-добрият период за вас настъпва около 25-28 април, когато ще можете да постигнете най-големите си цели или поне да заложите основите им, за да видите реалните резултати още през юли или септември.