Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Стрелец
  Най-накрая Стрелците дочакаха своя час!

Веселите и жизнелюбиви кентаври в последно време с учудване наблюдаваха как животът пулсира наоколо, но всичко, което се случваше, не изискваше тяхното участие. Дълго така не би могло да продължава и през април-май вие заедно с Овните ще станете централни фигури в жизнения спектакъл.
    Неочакван взрив на енергия ще ви хвърли във въздуха и в ритъма на лудо препускане ще ви завърти галоп от събития. Вие ще си наваксате за всичките месеци принудително стоене на сянка, просто ще бъде невъзможно човек да ви догони. Ще се наложи да оставите всички свои партньори и наслаждавайки се на свободата си, да действате сами, постигайки победа след победа. Известни грижи ще имате с всекидневните си ангажименти.
    Не винаги ще ви бъде лесно да работите добре и планово, понякога ще изпитвате раздравнение и ще ви е нервно, но това ще бъде малка цена за удоволствието и възторга, които вие отново изпитвате от живота.
    През април, вие заедно с Овните ще станете централните фигури в житейския спектакъл, макар че явно няма да можете да избегнете някои залитания в личното общуване и дори в публични конфликти.
     Вие ще си компенсирате всичките месеци принудително пребиваване в сянка, просто ще бъде невъзможно да ви настигне човек.
    Не винаги работата ви ще върви точно и по план, понякога ще ви дразни и нервира. Струва си да обърнете повече внимание на почивката, на спортните занимания, може да се появи и ново хоби. Както и Близнаците, бъдете внимателни зад волана около 22-24 април и не отговаряйте на никакви провокации.