Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Скорпион
  Този месец ще донесе необходимата стабилизация на всички Скорпиони, които преживяха бурно начало на пролетта.

 Животът ще продължи да протича доста интензивно, носейки видими резултати от онези идеи, за които вие тайно си мечтаехте или към които се стремяхте през последните 2 месеца.
    Много неща ще се нареждат дори по-добре, отколкото вие сте очаквали. Един, но особено важен проблем, няма да ви дава покой — личните и семейните взаимоотношения. Постарайте се да се отплатите с благодарност за търпението на своите близки, които в последно време, видимо не са получавали необходимото внимание, тъй като вие сте се занимавали повече с личните си интереси.
    Сега, когато са започнали да се появяват плодовете на вашите усилия, споделете ги с околните. Можете да направите голям подарък на любимия човек.
    Този месец свързва абсолютно противоположни събития, и ако началото на април ви помогне да се освободите от някакви мартенски или зимни „дългове“, то краят на месеца с пълна сила ще настройва Скорионите за по-сериозни успехи през май.
    Затова не се страхувайте от временни проблеми и възможни претоварвания, до 11-ти вие трябва да се избавите от всички стари проблеми.
    Средата на април може неочакавно да ви привърже към дома, най-вече поради проблеми с баня, вана, санитарния възел и водоснабдяването. Във връзка с това не са изключени финансови загуби.
    В края на месеца много неща ще се подреждат сигурно по-успешно, отколкото бихте могли да очаквате; постарайте се по-активно да развивате своите успехи в бизнеса, да привличате нови хора, да не икономисвате от материалното обновяване и покупката на нови вещи, техника, работни материали.