Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Везни
   За вас месецът се дели на две почти равни половини.

През първата, до 15-16 април повечето Везни ще се размислят сериозно за своето положение в момента. Ангажиментите пред околните, отговорността пред близките, мисли на тема дали се занимавате точно с това, което трябва, и изобщо доколко ви удовлетворява вашият живот в този момент.
    През тези две седмици Везните ще стигнат до определена вътрешна яснота по всички въпроси. И много е възможно, в резултат на това да направят видими промени в своя стил на поведение, общуване и работа. Много активно общуване с най-разнообразни групи хора, нови книги или идеи ще ви помогнат да направите по-точен вашия избор.
    Втората половина на месеца ще протече по-спокойно. Ще се появи необходимата ви увереност в себе си.
    Април ще бъде много важен за личния живот на мнозина Везни, тъй като за своя и на близките си радост ще можете да преодолеете сложните тенденции от последно време, да приключите общуването с неприятни хора и в същото време да получите предложения за развитието на някакви партньорски инициативи.
    До 9-10 април обаче вашето здраве и реакциите на другите хора видимо ще препятстват някакви ваши постижения.
    Едва след 12-ти  вие ще почувствате повишеното внимание към собствената си персона; от този момент Везните ще могат бързо да завоюват нови партньори, да повишат своята популярност, макар че често пъти ще трябва да действат бързо и напористо.