Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Дева
   В началото на месеца вие ще имате вече така много означаващата за вас яснота и определеност.

Ще можете да правите бъдещите си планове и да планирате основните си пътища на развитие.
  Голяма подготвителна работа ще можете да свършите през периода 2-6 април, а през периода 10-14 април е по-добре да си починете, да направите едно пътуване и да не разчитате на нови връзки.
  През целия месец има вероятност от бурни събития в семейството и в дома ви: ремонт, големи размествания или сериозно изясняване на отношенията с домашните, което ще създаде напрегнат психологичен фон, особено през втората десетдневка. Но няма от какво да се страхувате, тъй като април е времето, когато звездите ви подкрепят и изпращат помощ в необходимия момент. Затова вие уверено ще преодолеете всички препятствия, ще си намерите нови подходящи приятели и ще можете да определите месеца като успешен.
  Април ще позволи на вашия трудолюбив знак да сложи ред в работата и личния живот. През първата половина на месеца внимание ще изискват нерешените през март въпроси и до 14-ти някои ангажименти ще се придвижват бавно, тъй като през цялото време различни обективни обстоятелства ще поставят препятствия.
  Затова пък в любовната сфера – обратно, може да настъпи разцвет и пълно взаимно разбиране. С изключение на последните дни на април, вие можете да се наслаждавате на хармония и ярки емоции в личния живот.
  През втората половина на април при много Деви могат да се появят активни помощници и приятели, особено сред силния пол. Може да получите подкрепа от страна на солидни организации или да създадете свой нов екип.
  От това вашите делови и финансови възможности само се повишават.