Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Лъв
 За вас настъпват най-горещите и успешни дни. Сега имате много повече свобода за действия, глътка въздух и възможност спокойно да реализирате онези нови задачи, които сте си поставили през февруари-март.

    Нещо повече, някои Лъвове ще се заемат с рисковани и в голяма степен авантюристични дейности, поддавайки се на желанието за надпревара и необходимостта да се свали емоционалният стрес, натрупан за първите месеци на годината. Едва ли ще имате моментален успех, но бурни събития ще имате предостатъчно.
    Впрочем, през този месец вие ще поискате да видите конкретния резултат от своя труд, затова празнувайте с мярка. Хората, с които сте свързани, могат неочаквано да ви подведат, при това не по своя вина. Може да се предположи, че след 22-и нещата ще вървят по-бавно, отколкото сте предвиждали.
      Този месец за вас е по-успешен в сравнение с началото или края на пролетта. Лъвовете ще имат достатъчно свобода за реализация на своите замисли, творчески командировки и пътувания за собствено удоволствие.
    Здравето и психологическият ви тонус също ще бъдат в подем, особено след определени успехи в края на март. През април вие ще трябва да закрепите всички появили се позитивни тенденции, по-смело да проявявате инициатива, особено през първите две седмици.
    През втората половина на месеца в работата и самочувствието ви може да се наблюдава малък спад, но към края на април много Лъвове могат да постигнат големи успехи и признание.
    Върху раменете ви ще легне сериозна отговорност в семейството, а на работното ви място това ще доведе до ръст в кариерата и уважение, по-мащабни задачи, възможно е да ви признаят за добър началник и организатор.
    Около 24-27 април е възможно хронични заболявания, особено при по-възрастни хора, да ви напомнят за себе си. През този период бъдете внимателни към себе си.