Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Рак
 Огромно количество работа ще ви завърти във въртележка от ангажименти и нужди.

През този месец можете да направите три пъти повече от обикновено, ако не влизате в конфликт с партньорите си и използвате и техните възможности.
    Ако за известно време забравите за почивка и отпускане, които толкова обичате, ще бъдете много доволни от своите резултати. И всичко това независимо от факта, че не можете да разчитате на подкрепа отстрани, дори онези, които са ви помагали, могат да ви напомнят за стари дългове към тях.
    Ще ви се налага често да правите и невъзможното, в движение да вземате някакви решения. В края на краищата, около 20-29 април късметът ще бъде на ваша страна, но за това ще се изискват известни отстъпки и не винаги приятни ангажименти.
    Очаква ви живот, който сякаш тече на две нива. Първото – обичайните и домашните задължения, почти няма да се отличава от досегашното, макар че в средата на април поради стресови ситуации ще се наложи да оставате повече на работното си място.
    Вашите мисли обаче ще бъдат заети с онези сериозни предложения, които могат да влязат в сила именно в средата на пролеттата и които ви обещават видимо повишение на социалното равнище, постепенно израстване в кариерата, участие в някакви солидни и дългосрочни проекти в организацията, в която работите.
    Не бива да се страхувате от новата отговорност и да се боите да направите необходимата крачка напред, трябва да се заемете със своето образование, да се подготвите за възможно преминаване на ново място, усвояване на нови съвременни технологии, включително електронна техника.
    Последните дни на април могат да ви донесат дългоочаквания и заслужен успех или първите видими резултати в някаква обща работа.
    В началото на месеца поради различни стресове и непредвидени промени вашият живот ще стане по-малко стабилен, ще се наложи мнозина да вземат важни решения, които или ще задържат вашия прогрес, или ще ви помогнат да вървите по-бързо напред.
    В средата на април Раците ще могат да почувстват резултата на своите усилия, не е изключено повишение на статуса и популярността, постепенен ръст в бизнеса, участие в някакви големи, напредничави проекти.
    Вие трябва да не се страхувате от новата отговорност и да направите необходимата крачка напред в тази посока, да се заемете със своето образование, да се подготвите към възможно преминаване към друга работа, усвояване на съвременна, включително електронна техника и технологии.
    Последните дни на април могат да ви донесат дългоочакваният и заслужен успех, възможност да си отдъхнете от напрежението и да се запознаете с интересни хора, които ще ви помогнат във вашето личностно развитие.