Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Телец
  До 10-ти за вас продължава ситуацията от миналия месец, в която вие сте принудени да преразгледате своите предишни позиции и отношение към живота.

    В средата на месеца ще настъпи известна определеност и вие с нови мисли, освободени от съмнения и оставили зад себе си всичко излишно, ще изпитате истински творчески подем. Независимо от явните успехи и доброто настроение, напрегнато ще изяснявате отношенията си с шефовете си и изобщо ще решавате доколко сегашната ви работа е подходяща за вас.
    Психологически сте готови за борба не на шега, което прави впечатление както на колегите ви, така и на противниците ви. Вие сте способни да разрешите много напрегнати ситуации, свързани с дългове, общи финанси, различни ангажименти и претенции.
    За вас това е доста спокоен период, оживление се очаква само през първите и последните шест дни на април и през първите дни на май. Независимо от видимото отсъствие на движение, около вас бавно съзряват много позитивни възможности. И неочаквано за себе си в началото на май вие ще разберете, че животът тече по други стандарти и че вече ви привличат големите и достойни цели.
    През последния месец преди рождения ви ден здравето винаги е нестабилно, затова до 20 април Телците ще трябва да почиват повече и ако е нужно да не заобикалят лекарските кабинети. Вие сте в състояние да развържете много напрегнати и заплетени ситуации, свързани с дългове, общи финанси, различни задължения и претенции.
    За вас април е достатъчно спокоен период. Оживление се очаква през последната десетдневка. Първите дни на април обаче могат да бъдат опасни, поради стихийни процеси в обществото. Независимо от видимото отсъствие на движение, около вас бавно съзряват много позитивни възможности.
    И неочаквано за себе си в средата на месеца ще разберете, че животът се обръща към други стандарти и вас вече ви привличат големи и достойни цели.