Месечен хороскоп за април 2016 г, за зодия Овен
  Началото на април се очаква да бъде богато с доста събития и позитивни промени.

Чувствайки се сигурни и спокойни в личния си живот, вие ще можете да опитате силите си във всякакви нови занимания, да потърсите по-подходящи професии, успешно да се впишете в социалните течения през тази пролет.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    В средата на април се повишава напрежението в социалните контакти, но и то ще ви е от полза, тъй като смяната на шефове или някои партньори ще приближи реализирането на много ваши желания и цели.
    От 10 до 17 април някои ваши лични и финансови неуредици е възможно да отслабят вашия имунитет, затова се постарайте по-грижливо и по-внимателно да се отнасяте към своята външност, хранене и почивка.
    А втората половина и краят на месеца могат да ви донесат кратковременни изблици на чувства, познанства и общуване с оригинални и интелигентни хора, неумерени разходи за подаръци и удоволствия, но и възможности за лесно спечелени доходи.
    Покупките могат да бъдат прекалено импулсивни, а личното общуване да ви върне бохемското и влюбено възприятие на живота.
    Очаква се самото начало на април да бъде богато на събития и позитивни промени. Чувствайки сигурност и спокойствие в личен план, вие можете да се пробвате във всякакви нови занимания, да търсите по-подходящи професии, успешно да се впишете в социалните течения през тази пролет.
    В средата на април се повишава напрежението в социалните контакти, но и то ще ви е от полза, тъй като смяната на началници и някои партньори ще ви доближи до реализацията на много желания и цели.
      А втората половина и краят на месеца могат да ви донесат краткотрайни емоционални избухвания, познанство и общуване с оригинални и интелигентни хора, неумерени разходи за подаръци и удоволствия, но и възможности за лесни доходи. Покупките ще бъдат излишно импулсивни, а личното общуване ще ви върне към вълнуващото и влюбено възприятие на живота.
    Април се очаква да бъде доста богат на събития и позитивни промени. Вярно е, че първата десетдневка ще бъде сериозно изпитание за вас, когато неочаквано може да се променят местоработата и условията на живот. През това време някакви лични и финансови неуредици могат да отслабят вашия имунитет, затова се постарайте предпазливо и по-внимателно да се отнасяте към своята външност, режим на хранене и почивка.
    След 12 април обаче вие ще можете да се изпробвате във всякакви нови дейности, да потърсите подходяща професия, да се впишете успешно в социалните течения през тази пролет.
    В средата на април помощта на приятели и неочаквани привилегии ще ви доближат до въплъщението на много желания и цели.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    А втората половина и краят на месеца могат да донесат краткотрайни избухвания на чувства, запознанства и общуване с оригинални и интелигентни хора, неумерени разходи за подаръци и удоволствие, но и возможности за лесно печелене на пари.