Кои зодии послъгват най-много?
   Не всеки може да лъже, но всеки може да вярва… Понякога истината боли, но това не означава, че лъжата лекува… Истината наранява, лъжата убива!

    Според психологическите проучвания, в какъвто и да е средностатистически разговор между двама души, ВСЕКИ от участниците изрича по три лъжи на всеки 10 минути. Но кои са зодиите, които най-често и най-умело лъжат? За кои зодиакални знаци лъжата се е превърнала в умение, даже в изкуство? Вижте сами:

    Овен
    Може да му се има доверие в личните взаимоотношения с приятели, роднини, интимни партньори… Характерна за рогатия знак обаче е неговата амбиция, понякога болна. Той е кариерист и въобще не се учудвайте, ако се случи да изрече подли лъжи в преследване на професионалните си цели. Дори и да не става въпрос за изменяне на истината, вероятно е Овенът да ходи при високопоставени лица и да им казва истини, които не е нужно да знаят. Бъдете внимателни, защото като нищо може да ви натопи пред шефа, или да ви навлече доста неприятни интриги в работата.

    Телец
    Като цяло, те не са злобни лъжци, но това съвсем не означава, че не могат и не се случва да лъжат. Инатливите Телци са известни с това, че винаги държат да става тяхното и са готови да извъртят фактите, да преиначават истината по какви ли не манипулативни начини, за да постигнат целите си. Така че, макар рядко да изричат откровени лъжи, не им се доверявайте прекалено много. Що се отнася до интимните им взаимоотношения, имайте предвид, че това е един от зодиакалните знаци, които са най-склонни към изневяра. Често се случва да мислят първо с половите си органи и чак след това с мозъка, за да прикрият следите.

    Близнаци
    Те също попадат сред зодиите, които трудно могат да бъдат верни на партньорите си в любовта. Освен това голяма част от Близнаците си падат големи клюкарки, така че по-добре не им доверявайте съкровените си тайни. Едва ли ще ги издадат от лошотия, но все пак няма да се сдържат и ще се окажете предадени. Трябва да се има предвид още, че този раздвоен зодиакален знак обикновено е разкъсван от противоречия, рядко е наясно със себе си, така че вероятността да се самозаблуждава, след което да заблуждава и вас, също е голяма.

    Рак
    Раците имат толкова подходящо за лъжци мислене, че биха могли да се измъкнат неопетнени дори от обвинение в убийство, което наистина са извършили. Няма какво да го мислите – ако решат да ви мамят, ще ви е безкрайно трудно да ги хванете в нещо конкретно. Добрата новина е, че те изключително рядко прибягват до уникалните си способности в лъжите. Представителите на тази зодия се славят с впечатляващата си лоялност, желанието да водят спокоен честен живот и верността към половинката в любовта.

    Лъв
    Какъв ти Лъв? Това си е направо зодия Пинокио! Разбира се, има и множество изключения, но като цяло гривестите големи котки в човешки вариант са най-склонни да лъжат за щяло и за нещяло, често без никаква видима причина за това. Това се дължи най-вече на болезнения им стремеж винаги да бъдат в центъра на вниманието. Съответно, ако в живота им не се случват достатъчно интересни за околните неща или ако нямат определени ценни качества, те са склонни да си ги измислят. Разказваните от тях истории често са много забавни и развлекателни, хората им вярват и им се радват. Рано или късно обаче положението излиза извън контрол, Лъвчето се оплита в лъжите си и за да се измъкне, може да навреди другиму.
 
    Дева
    Девите, особено мъжете, са отявлени егоисти. Но не бързайте да заключвате, че това означава и лъжци. Напротив, те са склонни по-скоро да ви наранят с горчивата истина, отколкото да натоварват себе си с поддържането на каквито и да било измами.