Как да разпалите страстта му отново
    Във всяка връзка има епизоди на много страст, както и периоди, в които страстта вече не кипи като вулкан.    Какво можете да направите, ако с половинката ви сте леко охладнели един към друг и имате нужда отново да предизвикате интереса му? По тази тема има много съвети. Но тук ще откриете какво по-специално може отново да запали искрата у един мъж според неговата зодия.

    Овен
    Мъжът Овен има голямо его, обича да поема рискове и да преследва нови предизвикателства. Такъв е и в секса – трудно му е да бъде привлечен от жена, която му е „вързана в кърпа“. При него много добре се отразява играта на леко отдръпване. И много често е достатъчно да покажете малко повече самостоятелност, за да се превърнете отново в апетитна плячка в неговите очи. Само не го карайте да ревнува – това може да го настрои против вас много бързо.
    Телец
    Той е чувствен, чревоугодник и човек на навика. Но понякога пада в собствения си капан – налага такава рутина във връзката, че сам страда от това как накрая с дамата на сърцето му са си поомръзнали. Извадете го от обичайното русло като предложите да отидете в нов хубав ресторант, или като просто купите красиви нови чаршафи. Малките чувствени изживявания го стимулират. Освен това, Телецът е голям естет. Направете някаква промяна във външния си вид, спортувайте повече и определено ще го заинтригувате.
    Близнаци
    Този мъж е любопитен, възбужда се от интелектуалните игри. Комуникацията стимулира Близнака не само умствено. И обратното -заседяването вкъщи и правенето на едно и също го прави кисел и апатичен.Запишете се заедно на езиков курс и след това гледайте заедно филми в оригинал, за да се упражнявате. Или го заведете на голям купон с много хора и го пуснете да поприказва с когото иска, докато и вие правите същото. Ще се върне при вас, зареден с енергия.
    Рак
    Типичният мъж Рак се възбужда когато усеща много силна и дълбока емоционална свързаност. Обича да има достатъчно време насаме с любимата жена, в което тя да го обгрижва. Отделете един уикенд само за вас, идеалният вариант е да заминете за някоя усамотена хижа. Ще го предразположите с много ласки, тиха музика и вкусна храна. Да, той наистина е малко мързелив и обича жената да поеме инициативата и да „стопли“ атмосферата, но след това ще ви възнагради с много нежност.

    Лъв    Той обича усещането за бляскаво безгрижие, както и да е център на вниманието. Поканете гости у дома и го помолете той да избере виното, както и музиката – и му позволете след това да пожъне комплиментите на гостите. Облечете хубави дрехи. Позволете му да бъде великодушният крал на вечерта, докато вие сте неговото бижу. Лъвовете обичат жизнерадостни и уверени жени, които не мрънкат. Така че когато просто си позволите да се чувствате щастлива и да се забавлявате, вашият Лъв ще мърка доволно.
    Дева
    Също като Близнаци, и Дева е интелектуален знак и обича предизвикателствата за ума. Вземете заедно душ или вана (Девата обича да е в банята), след което изгледайте някой напрегнат трилър. Помолете вашата Дева да ви помогне да разплетете сложния сюжет. Много Деви имат тенденция да са леко перверзни, въпреки репутацията си, така че може да подейства много стимулиращо да изгледате заедно и някой еротичен филм.